Username *
Password *
Remember Me

Ne, ovo nije još jedna u nizu aplikacija za privatne razgovore kako ste možda mogli zaključiti iz naziva. HipChat je aplikacija stvorena za posao, odnosno za komunikaciju unutar poslovnog tima - autori se hvale da je možete koristiti zajedno s neograničenim brojem suradnika. Omogućava razmjenu datoteka i diskusiju o poslovnim zadacima s kolegama u stvarnom vremenu, a možete uključiti i ostale suradnike ili klijente jer je broj chatroomova (iliti soba za čavrljanje) neograničen. Administrator kontrolira tko može pristupiti komunikaciji i što može vidjeti pa se ne bi smjelo dogoditi da klijent slučajno naleti na negativne interne komentare, mada, obzirom na Murphyja... uglavnom, budite pažljivi.

Chata: Lahorka Cvitković

HIPCHAT AP TJEDNA 1

Putem HipChata možete dijeliti fotografije i dokumente sa svima koji su uključeni. Možete koristiti @ za upućivanje direktnog pitanja jednom od članova tima i pretraživati dokumente. Naravno, postoji i podrška za videopozive, a omogućeno je i dijeljenje sadržaja na zaslonu. Praktična je za korištenje u uredu i van njega jer ima podršku za Mac, Windows, iOS, Android i Linux uređaje. Aplikacija podržava i notifikacije i ima neke osnovne emotikone, a mogu se slati grupne poruke cijelom timu ili instant poruke pojedinim članovima.

Ako hoćete bolje organizirati komunikaciju unutar tima, vrijedi isprobati – koristi je, recimo, i ekipa iz Dropboxa. S druge strane, nitko nije rekao da je ne možete koristiti i za komunikaciju s frendicama – nudi puno šire mogućnosti od Vibera i Whatsappa. Neka chat počne!

HIPCHAT AP TJEDNA 2HIPCHAT AP TJEDNA 3HIPCHAT AP TJEDNA 5

HIPCHAT AP TJEDNA 6HIPCHAT AP TJEDNA 11

HIPCHAT AP TJEDNA 12

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location