Username *
Password *
Remember Me

Među brojnim aplikacijama za vježbanje i svakodnevno rastezanje ističe se Daily Yoga koja je prilagođena brojnim potrebama i situacijama, a nudi i više termina: vježbajte pet, deset, petnaest minuta, pola sata... Nema izgovora, pet minuta za sebe u jednom danu naprosto morate naći. Spomenut ćemo ovom prilikom studiju koju su proveli prestižni evropski znanstvenici ispitivanjem 2000 vrhunskih menadžera. Svima njima bilo je zajedničko to što svakog dana barem do 15 minuta posvete samo sebi, svojoj omiljenoj aktivnosti ili hobiju. Ne samo da to garantira uspjeh na poslovnom, već i privatnom planu. Stoga - Daily Yoga odlična je ideja. I ne, ne treba vam iskustvo u jogi da biste je prakticirali.

AP TJEDNA DAILY YOGA 1


Kad je skinete tražit će vas da se ulogirate, to možete preko Facebook ili Twitter računa ili napravite novi, s aktivnom e-mail adresom. Dalje je sve jednostavno – birajte među tridesetak treninga, neki se plaćaju, no besplatnih ima stvarno dosta. Za one koje imaju problema s menstruacijom, nudi se odličan program koji se prati iz dana u dan. Aplikacija vas može podsjetiti, na vrijeme koje izaberete, da svaki dan napravite par vježbica i tako si olakšate stanje.

AP TJEDNA DAILY YOGA 56

Tu su, osim laganih rastezanja, i malo jače varijante treninga poput body-toning koje su zahtjevnije kako za ravnotežu, tako i muskulaturu, jačaju mišiće i popravljaju držanje. Za one koji trče aplikacija ima super trening od 15 minuta: pre-running i post-running. Svi znamo da je zagrijavanje kao i rastezanje pola posla... Moramo napraviti apsolutno sve kako bismo sačuvali tetive, mišiće i kosti. Nadalje odličan je trening Pozdrav Suncu koji možete raditi svako jutro: ima varijante od pet, 10 i 15 minuta. Pa što stignete. Tu je i nekoliko uredskih treninga koje možete raditi tijekom dana na poslu, u sjedećem položaju, a uloga im je, naravno, anti-stresna. Opustite se usred dana i vratite energiju, kako biste se lakše skoncentrirali na posao. 

AP TJEDNA DAILY YOGA 66


Kad pokrenete trening gledate nju ili njega kako vježbaju, imate laganu glazbu i glasovno vodstvo, no sve to skupa možete ugasiti, ili izabrati samo glas ili glazbu. Tu je i community, ekipa slaže linkove i komentare, pa možete komunicirati s njima i pratiti napredak, međusobno se uspoređivati... Aplikacija ujedno pamti koje vježbe ste napravili pa imate i automatsku listu favorita.

AP TJEDNA DAILY YOGA 3


Nešto za ljubitelje joge i one koji će to tek postati: danas se u Etnografskom muzeju (Trg Mažuranića 14), Zagreb održava predavanje Kultura zdravog življenja, u suradnji s Divine Energy Park, od 18 do 19 sati.

divine

 

AP TJEDNA DAILY YOGA 2AP TJEDNA DAILY YOGA 4AP TJEDNA DAILY YOGA 6AP TJEDNA DAILY YOGA 7AP TJEDNA DAILY YOGA 8AP TJEDNA DAILY YOGA 12AP TJEDNA DAILY YOGA 22AP TJEDNA DAILY YOGA 24AP TJEDNA DAILY YOGA 26 crAP TJEDNA DAILY YOGA 28AP TJEDNA DAILY YOGA 30AP TJEDNA DAILY YOGA 44AP TJEDNA DAILY YOGA 67AP TJEDNA DAILY YOGA 99

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location