Username *
Password *
Remember Me

Jesen mi je postala nešto slično kao Nova godina – 01.09. se nekako skoro pa pretvorio u 01.01. Valjda to post-godišnji razdoblje predstavlja neki novi početak pa se zateknem kako sama sebi govorim počet ću vježbati, zdravije ću se hraniti, manje ću pušiti i slična (lažna) obećanja. Ok, bliže smo 01.10, ali taman smo ušli u jesen pa sezona obećanja – od sutra - još uvijek debelo traje. Zato ovaj tjedan vježbamo, ali bez posebnog forsiranja – veće su šanse da će upaliti ako se vježbanje uvede na mala vrata, nego da odmah nagrnemo, je li tako?

Vježba: Lahorka Cvitković

 app vjezbanje


Aplikacija 10 Daily Exercises stvarno previše ne komplicira. Dostupna je za Android, a za iPhone ili Windows Phone možete preuzeti sličnu koja se zove Daily Workouts. Android verzija nudi 10 vježbi koje možete raditi svaki dan. Sve ste ih već vjerojatno isprobali u životu, pa bar na tjelesnom u školi, ali za svaki slučaj tu je animirani čovječuljak koji pokazuje kako se pravilno izvode.

 

 app vjezbanje 2

 

Prije nego što se bacite na posao, u Exercises možete pregledati svih 10 vježbi  - dobro dođe za bodrenje: ma tu znam, ova je lagana, ovo mogu i kad nisam u formi... - malo podizanja duha prije nego što se počnete znojiti će dobro doći. Počinjete vježbati klikom ogromne tipke Start. Aplikacija vam zadaje vježbu i broj ponavljanja, a čovječuljak pokazuje kako je radite. Nakon što odradite zadani broj ponavljanja i pritisnete Done, slijedi najbolji dio – pauza! Traje 30 sekundi, ali u postavkama možete produžiti ili skratiti trajanje (odmah postavljeno na jednu minutu).

 

 app vjezbanje 3


Kad odradite set vježbi za dan, u kalendar se automatski upisuje da ste odradili vježbanje, a odmah možete postaviti podsjetnik za iduće vježbanje. Moguće je podesiti i težinu vježbi: što zahtjevniju razinu tražite, to će se od vas očekivati veći broj ponavljanja vježbe (to uopće nisam dirala, hvala na pitanju). U nekom trenutku će vam osnovnih 10 vježbi sigurno dosaditi pa klikom na Apps možete preuzeti neku od preostalih aplikacija u ponudi: 7 Minute Workout, 10 Daily Yoga Poses ili 10 Daily Abs Exercises ako ste zaljubljeni u trbušnjake. Uglavnom, do Nove godine ste u top formi!

 

 app vjezbanje 4app vjezbanje 5app vjezbanje 6

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.