Username *
Password *
Remember Me

– Sony Mobile danas je predstavio modele sljedeće generacije, Xperia Z5 i Xperia Z5 Compact te prvi 4K smartphone na svijetu Xperia Z5 Premium – objavila je kompanija u sklopu sajma IFA u Berlinu. - Smartphoneovi su dio našeg života - komentirao je Hiroki Totoki, predsjednik i izvršni direktor Sony Mobilea. - Obzirom da korisnici već stvaraju, dijele i uživaju u većini sadržaja u pokretu – odlučili smo ponuditi Sonyjeve najnovije inovacije na području kamere, dizajna i zaslona da bi Xperia Z5 serija bila najbolja moguća platforma za svačiji životni stil i zabavu - .

Xperia Z5 cr

Xperia Z5 ima Sonyjev novi veliki 1/2,3 Exmor RS for mobile 23 MP senzor i F2.0 G Lens objektiv - to je prvi Sonyjev modul smartphone kamere od modela Xperia Z1 koji je u potpunosti ponovo osmišljen te dizajniran korištenjem Sonyjeve αTM tehnologije fotoaparata s izmjenjivim objektivima za jasne i živopisne fotografije baš svaki put.

02. Xperia Z5 Compact Colour Range crKamera koristi najbrži auto fokus u smartphoneu, moćan spoj brzine i točnosti za lakoću snimanja u djeliću sekunde. Auto fokus ima izvrsnu brzinu od samo 0,037 sekunde, što je brže od treptaja ljudskog oka (prosjek je od 0,1 do 0,4 sekunde) pa ćete, bez obzira skačete li za frizbijem u parku ili uranjate u bazen, moći zabilježiti spontanu akciju u stvarnom vremenu.

Kombinacija velikog 23 MP Exmor RS for mobile senzora i naprednog softvera za obradu omogućava vam da približite kadar; bilo da je riječ o znamenitostima, arhitekturi ili nekom drugom objektu koji vas zanima, možete 5x zumirati  uz minimalan gubitak kvalitete. Unaprijeđeno je i fotografiranje pri lošem osvjetljenju pa noću ili u tamnijem okruženju možete snimiti jasnije fotografije s manje šuma, što je savršeno za snimanje izlaska sunca ili noćne panorame.

 

13. Xperia Z5c WHITE FINGERPRINT14. Xperia Z5c WHITE MDR NC750

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.