Username *
Password *
Remember Me

Sony Mobile Communications („Sony Mobile“) danas je najavio SmartBand 2, uređaj s više senzora, koji bilježi životne događaje i pruža detaljne uvide o razini vaše fizičke pripremljenosti, stresa i općeg stanja. - Odlučili smo stvoriti najnapredniji nosivi uređaj u ovom tržišnom segmentu – SmartBand 2 pruža biometrijske podatke, a korisnici ih mogu pregledati i usporediti u Lifelog aplikaciji -  komentirao je Kaz Tajima, stariji podpredsjednik i direktor odjela kreativnog dizajna i planiranja u Sony Mobile Communications. - Korisnici mogu naučiti nešto više o sebi, a mi možemo istražiti nove uzbudljive mogućnosti s razvojnim partnerima - .

01.SmartBand 2 groupImage all front40


Uz SmartBand 2 nikad nećete propustiti poziv, poruku, e-mail ili tweet jer će vas na njih upozoriti suptilnim vibriranjem i pulsiranjem RGB LED-ova. Omogućava vam i da jednostavno kontrolirate glazbu na svom smartphoneu ili tabletu – jednostavnim dodirom pokrećete, pauzirate ili preskačete pjesmu.  
Uz izdržljivo silikonsko kućište, bateriju koja traje do dva dana i IP68 vodootpornost - iako microUSB nema poklopac - SmartBand 2 se može nositi bilo gdje.  
Unutar istog formata core modula kao i kod SmartBanda, akcelerometar i senzor mjerenja otkucaja srca SmartBanda 2 usklađeno rade i prate varijacije pulsa, omogućavajući vam da izmjerite razine fizičke pripremljenosti, stresa i uzbuđenja tijekom cijelog dana.

 

14.SmartBand 2 lifestyle HRV game


SmartBand 2 automatski prati aktivnosti kao što su hodanje, trčanje i druge vrste vježbanja dok istovremeno bilježi vaš broj otkucaja srca uz svaku aktivnost. Sonyjeva popularna Lifelog aplikacija pomaže vam pratiti napredak kroz zabavne usporedne uvide te vam na temelju vaše aktivnosti daje inspirativne motivacijske upute.
Moći ćete uživati u boljem noćnom odmoru jer SmartBand 2 pruža informacije o kvaliteti spavanja te automatski detektira san –pametni alarm će vas probuditi laganim vibriranjem u najbolje vrijeme na temelju vašeg ciklusa spavanja.

Bit će dostupan u 60 zemalja širom svijeta po cijeni od oko 119 EUR, isporuke počinju u rujnu 2015. Dizajniran u Sonyjevim kreativnim centrima u Švedskoj i Japanu, SmartBand 2 elegantnog je i profinjenog dizajna, a ima i potpuno novu metalnu kopču pa se može brzo i sigurno pričvrstiti.

 

15.SmartBand 2 LIFESTYLE RECOVERY


SmartBand 2 će u trenutku dolaska na tržište biti dostupan u crnoj i bijeloj boji, a ubrzo nakon toga stižu dvije žive boje – ružičasta i indigo. Obzirom da je zadržao core format kao i SmartBand, možete ga nositi i s originalnom prvom ili narukvicama drugih proizvođača.
SmartBand 2 bit će dostupan u 60 zemalja širom svijeta po cijeni od oko 119 EUR, a isporuke počinju od rujna 2015.

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location