Username *
Password *
Remember Me

Ljeto stvarno nije godišnje doba za sjedenje ispred TV-a, a sve reprize CSI Miamija ste ionako već pogledali. Zašto ne biste za promjenu isprobali kako je to biti Horatio Caine u zaraznoj CSI aplikaciji? Ok, meni je Horatio kultni lik svih CSI serija zbog ozbiljne face, vječnih sunčanih naočala i pompoznih izjava, no ova aplikacija je rađena po uzoru na CSI Las Vegas u kojemu je glavna faca glumac Ted Danson. Po njemu je i napravljen jedan od glavnih likova u ovoj igri - naravno, D.B. Russell.

Glumi detektivku: Lahorka Cvitković

APP TJEDNA CSI 1

Aplikacija je besplatna za Android i iPhone, a u startu će vas tražiti samo da se logirate u svoj Gmail. Ako hoćete više bodova, možete je povezati i sa svojim Facebook profilom. U CSI: Hidden Crimes aplikaciji startate kao mladi pripravnik koji pomaže ekipi i uči rješavati zločine. Iako su vas tek zaposlili, već smijete na mjesto zločin, i to da biste aktivno sudjelovali u njegovom rješavanju. Tražite dokaze i tragove, sudjelujete na autopsiji, a kroz cijeli proces koji će dovesti do ubojice vas vode iskusni kolege koji su dobro poznati iz serije!

APP TJEDNA CSI

Svaka razina igre sastoji se  od jedne epizode, odnosno zločina koji morate riješiti. Svaki put kad dođete na mjesto zločina, trebate pronaći šest skrivenih predmeta - ako budete brzi, aktivirat ćete bonus i poboljšati svoj rezultat. Predmeti čiji je naziv napisan zlatnim slovima vrijede više - ako ne znate kako neki objekt izgleda, kliknite na ime pa će vam se prikazati.

APP TJEDNA CSI 2

Na svakom mjestu zločina zarađujete zvjezdice, a broj ovisi o rezultatu. Trebate jednu ili više da biste mogli pregledati dokaze i nastaviti sa slučajem pa ćete se možda na neka mjesta zločina vratiti više puta. Naravno, svaki put kad ponovo dođete, dokazi se mijenjaju. Kad prikupite dokaze, trebate ih pažljivo pregledati uz pomoć oprašivanja da nađete otiske, UV pregleda i drugih forenzičkih fora. Kada ste pregledali dokaze, možete uhititi sumnjivca na temelju informacija koje ste prikupili tijekom  epizode - isto kao i u seriji.

APP TJEDNA CSI 10

Sve slučajeve je osmislio jedan od scenarista serije Jack Gutowitz pa će vam vjerojatno biti prednost u rješavanju ako u nogama imate dosta pogledanih epizoda. Možete birati i kako ćete izgledati u igri - odabirete spol, odjeću, frizuru, a ako želite izgledati intelektualnije, možete dodati i naočale. Ne možete pristupiti svemu odmah na početku, već će se opcije otvarati kako marljivo rješavate zločine. Uživajte!

APP TJEDNA CSI 7APP TJEDNA CSI 4APP TJEDNA CSI 5

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location