Username *
Password *
Remember Me

Konačno je vrijeme godišnjih, a igre su sigurno jedan od zabavnijih načina za isključivanje mozga. Hm, možda ne i ova igra jer će vas često iživcirati, ali ćete se osjećati i kao da ste stvarno nešto postigli kad prođete nivo s kojim se gnjavite već par dana (bar u mom slučaju). Candy Crush Saga jedna je od najpopularnijih igara na svijetu koja autorima navodno zarađuje milijun dolara dnevno, a ja sam joj se dugo opirala. Naravno, kad jednom počneš, ne znaš stati!

Igra CCS: Lahorka Cvitković

candy crush saga 1

Candy Crush je zapravo verzija puzzle igre u kojoj slažete slatkiše u razne kombinacije od tri, četiri ili pet komada i na svakom nivou vas čeka drugačiji zadatak – nekad treba uništiti žele, riješiti se trešanja i lješnjaka ili postići određen broj bodova tijekom kratkog vremena. Kad završite određeni broj nivoa, prelazite na nove nastavke – niti u jednoj igri nećete pronaći tako pomaknute prijevode nastavaka  pa se u nekom trenutku možete zateći u Hramu od pudinga, na Karamelastim otocima ili u Slasnim nanosima.

candy crush saga 2

U startu imate pet života koje ćete i zadržati ako redom prolazite nivoe. Kad ih potrošite, možete biti strpljivi i čekati pola sata koliko je potrebno da dobijete jedan novi život ili se povezati s Facebookom pa odmah možete krenuti žicati prijatelje nove živote. Kada prođete jedan segment igre s nekoliko nivoa, završavate nastavak i tu ste opet osuđeni na žicanje da biste mogli igrati dalje - trebate tri prijatelja koji će vam pomoći da otključate sljedeći nastavak. Da, ova igra lako može uzrokovati da vas neki prijatelji jednostavno maknu s Facebooka pa im nemojte slati bezbroj zahtjeva (bar se probajte suzdržati). Dobra ili loša vijest je da Candy Crush možete igrati na svom Androidu, iPhoneu ili Windows Phoneu, ali i na Facebooku ili na računalu pa ovisnici mogu nastaviti igrati na drugoj platformi kad potroše živote. Upozoravam, jako je zarazno!

candy crush saga 3candy crush saga 4candy crush saga 5candy crush saga 6

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.