Username *
Password *
Remember Me

Ulaskom u Disneyland ostavite svoje selfie štapove pred vratima – vodstvo najpopularnijeg parka na svijetu procijenilo je ovu spravicu opasnom stoga je donijelo novi zakon. – Trudimo se pružiti maksimalnu zabavu i iskustvo za naše goste, no istovremeno smatramo da su selfie štapovi postali prijetnja sigurnosti za djecu, odrasle ali i naše brojne djelatnike – izjavila je Kim Prunty, glasnogovornica Disney Worlda.

disneyland

Naime, sve više ljudi koristilo ih je na brzim vožnjama, u gužvi, prilikom obilaska u grupama te kad je potrebna dodatna opreznost kako štap ne bi nekoga ozlijedio. Kad se razvuče, štap koji drži mobitel i ima i do jedan metar stvarno postaje opasnost, uvjereni su u parku zabave, prvenstveno tu ima mnogo djece. Zato će im od sada biti lakše – gosti moraju raditi selfie na dobar stari bezopasan način. Jedino šteta ako im mobitel odleti u vožnji...

selfie stick

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.