Username *
Password *
Remember Me

Nemaju šarafe niti nosne jastučiće jer su proizvedene u jednom komadu tehnologijom 3D printa: radi se o PQ eyewearu dizajnera Rona Arada čije linije nude sunčane i dioptrijske okvire. Napravljene su od poliamida koji je jako čvrst i postojan pri visokim i niskim temperaturama, a sve to otvara novu stranicu u načinu izrade naočala.

D903 01


- PQ je stvoren kreativnom vizijom dizajnera, umjetnika i arhitekte Ron Arada. Model One liner kreiran je od jednog komada, bez spajanja i bez dodataka - objavio je brend PQ. Tehnologija ide naprijed na svim područjima, no ovoga puta riječ je i o dizajnu, a kad se te dvije kategorije nađu u simbiozi, slobodno možemo reći da se stvaraju mini-revolucije – jer ovaj način kreiranja garantira ne samo udobnost već i lakoću okvira. Svoju svjetsku premijeru i početak prodaje u svijetu PQ imao je u ožujku ove godine, a prodaja u Hrvatskoj započinje ovaj mjesec.

 

D106 01

 

Ron Arad

Ron Arad

D401 02 1D901 01

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.