Username *
Password *
Remember Me

Iako se na temelju pogleda kroz prozor baš i ne bi reklo, ljeto samo što nije. Ako ste tijekom godine teški kampanjac koji tek povremeno ili uopće ne vježba, vjerojatno ste već počeli teoretizirati da bi „trebalo početi vježbati nešto.“ A da biste s riječi prešli na djela (i preuzimanje aplikacije je djelo koje možemo ubrojati u početak vježbanja), eto jedne korisne aplikacije - Yoga.com. Dostupna je za Android i iOS telefone pa skoro pa nemate isprike da je ne isprobate – trenutno je nema za Windows Phone, ali je bila dostupna pa vjerujem da će se ponovo pojaviti.

Vježba: Lahorka Cvitković

 yoga a4

Uz besplatnu postoji i platna verzija aplikacije za koju ne mogu reći da je skupa – košta 3,99 dolara. Za početak mi se činilo čisto dovoljno isprobati besplatnu pa ćemo vidjeti. U verziji koju sam isprobala zato nisu dostupne baš sve vježbe i programi, ali više ih je nego dovoljno da se bar malo pokrenete. Ono što je super kod joge je da ne trebate nikakvu posebnu opremu osim prostirke i komada poda. Ako nemate prostirku, možete je zamijeniti ručnikom. Recimo onim za plažu, za motivaciju.

 yoga a2


Na početku možete birati hoćete li sami kombinirati poze ili ćete odabrati program vježbanja. Poza je 289 pa vam neće baš tako brzo dosaditi. Možete ih pretraživati po području na kojem želite raditi ili po težini. Svaka poza je ilustrirana fotografijom te ima dobar i razumljiv opis kako je izvesti. Za svaki slučaj možete dodatno učitati i video na kojem će vam instruktorica pokazati kako se pravilno postaviti u pozu. Ako vam nije do toga da sami birate i kombinirate poze, odaberite program. U besplatnoj verziji nude se 4 programa za početnike koji traju od 35 do 45 minuta, što ne bi trebalo biti prenaporno za početak. Koji god program odaberete, možete raditi vođene vježbe koje se prikazuju u videu pa ih je lako pratiti. Kažu da joga ne djeluje samo na fizičko, već i na psihičko i emocionalno stanje. Uz ovu verziju aplikacije ništa vas ne košta isprobati je i uvjeriti se i sami je li to stvarno točno.

yoga a6yoga a8

yoga a10

yoga a9

 

yoga a11

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location