Username *
Password *
Remember Me

Koliko smo samo puta u futurističkim filmovima gledali stol koji na površini ima touch-screen i zamišljali sebe pred njime - ova super praktična tehnologija konačno je postala komercijalna, radi se o projektu Sharetable koji služi ujedno kao osjetljivi ekran. Dizajn je super jednostavan, ravan i moderan, ima noge od čelika a ploha je od bijelog ili crnog stakla.

computerdesktop mob 968x544

Ovaj pametni stol sadrži CPU (central processing unit iliti procesor), bežični modem, USB portove, mega touch-screen i naravno vlastitu bateriju. Moguće je u njega ugraditi i dodatke kao što su mikrofon, zvučnici i touchpad. Može raditi s Apple, Windows i Android operativnim sistemima, tako da se zapravo prilagođava po željama korisnika, bez obzira s kojim kompjuterima i gadgetima radi. Sharetable prvenstveno je osmišljen za poslovne korisnike kojima ovaj način izlaganja predstavlja olakšanje, na primjer na sastancima, prezentacijama… Sharetables ima početnu cijenu od 4590 dolara, ovisno o tome koji OS se u njega ugrađuje, a nudi i brojne druge custom-made opcije.

Sharetable Chage 811x644

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.