Username *
Password *
Remember Me

Swatch, kompanija koja je imala nekad najšarenije satove, pune zabavnih detalja, danas se bavi i baterijama – upravo su one postale kamen spoticaja na našim gadgetima pa smo sretni ako radi čitav dan. No, baterija će biti namijenjena pametnim satovima i – automobilima. Navodno bi trebala trajati čak šest mjeseci s jednim punjenjem. Lansiranje je predviđeno za sljedeću godinu.

Swatch watches-1


Kad predstavimo bateriju koja će trajati pola godine bez punjenja bit ćemo u velikoj prednosti na području tehnologije, ističe Nick Hayek iz Swatcha. Njegov je otac pionir u tehnologiji smart automobila. Bit će to prava revolucija, dodaje Hayek. Ako je suditi prema sve većem interesu za pametnim satovima i automobilima na struju, ova njihova kreacija zasigurno će se isplatiti. Danas odličnu bateriju ima pametni sat Pebble, traje tri dana, nešto kao i Sony Smartwatch. Apple Watch, nedavno predstavljeni, ima bateriju koja traje oko jedan dan, i to je u principu standard u ovoj kategoriji smart dodataka. Naravno da i Swatch ima pametni sat, prilagodili su se vremenima i potrebama tržišta.

 

swatch-touch-820x420-820x420

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.