Username *
Password *
Remember Me

Čim dočekamo ljepše vrijeme, evo nas na cesti na putu prema moru, roštilju kod prijatelja, izletištu u Zagorju… Slijedi nam dugi vikend pa se možda baš sutra spremate put pod noge. U tom slučaju praktično je preuzeti besplatnu HAK aplikaciju koja je dostupna za sve mobilne platforme (Android, Windows Phone i iOS). Čim se aplikacija skine, možete upisati osobne podatke - ime i prezime, broj mobitela, broj registarskih tablica i članske iskaznice HAK-a.  Sve to služi da bi vas HAK lakše kontaktirao u slučaju da trebate pomoć na cesti (a nadam se da nećete).

Sretan put želi vam: Lahorka Cvitković

 HAK1


Aplikacija izgleda jako dobro i pregledno. Na naslovnici ćete pronaći masu rubrika: Pomoć na cesti, Stanje na cestama, Kamere, Promet info TV, mParking, Uštedite s HAK-om, Najbliže BP, U blizini i Cijene goriva. U rubrici Cijene goriva možete usporediti cijene pet najvećih naftnih kompanija u Hrvatskoj - zašto ne biste izabrali benzinsku s jeftinijim gorivom? Ako vas zanima stanje na cestama, u rubrici ćete naći dobro strukturirane informacije, od stanja na graničnim prijelazima i u trajektnom prometu pa do prohodnosti cesta i informacije o radovima na cestama (da nema aplikacije, ne bih imala osjećaj da se na autocestama išta radi, no lista je poduža).

 HAK2


Baš hoćete uživo vidjeti situaciju na terenu? U rubrici Kamere možete pogledati kakva je situacija na mnogim lokacijama na autoputu, trajektnim pristaništima i mostovima (po snimci od 13:00 danas, dosta ljudi ide na vikend na Krk). Sve i da nigdje ne putujete, uz pomoć 150 kamera u trenu se možete naći na 150 lokacija diljem Hrvatske.

 HAK3


Zaboravili ste natočiti benzin kad ste krenuli? Potražite najbližu benzinsku - aplikacija će locirati vašu lokaciju i ponuditi vam pregled najbližih benzinskih postaja, a dobar dodatak je i informacija o cijeni goriva koje trebate. Ako niste skroz na rezervi, možete čak i birati. Kad stignete, aplikacija će vam pomoći i da se snađete jer nudi pregled više od 15 000 lokacija trgovina, banaka, smještaja… Na popisu su se našle čak i policijske stanice (zlu ne trebalo). Ne morate brinuti ni o tome znate li broj za SMS parking. mParking će locirati u kojem ste gradu pa samo odaberete zonu i plaćate parking. 

Članovi HAK-a koji nikad nisu imali pojma kakve sve popuste ostvaruju u rubrici Uštedi uz HAK mogu naći popis svih mjesta na kojima mogu uštedjeti koju kunu (sigurno niste znali da imate 10% popusta u Borovu). Ostaje vam samo da se spakirate i krenete!

 

 HAK4HAK5

HAK6HAK11HAK12

 

HAK44

 

HAK55

 

HAK66

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.