Username *
Password *
Remember Me

Svi smo postali lovci na dobre kadrove, neki više, neki manje, a u tome nam pomažu dobre foto aplikacije koje ujedno nude uređivanje po mjeri. Jedna od takvih definitivno je ProCapture koja nudi brojne opcije radi kojih se vaš smartphone pretvara u foto-aparat, dok kvaliteta naravno ovisi o modelu kojeg imate. Ova aplikacija nudi, osim standardnih opcija i onu izrade panorame što je dobro kad odemo na odmor, na vikend u prirodi, na moru… svugdje gdje poželimo uloviti malo širi kadar.

procapture1


Jednostavna je za korištenje kao i većina sličnih, kad je preuzmete, instalira se na desktop i iz nje odmah možete fotografirati. Odmah možete vidjeti koje se sve opcije (svjetlina, timer, reduce noise, wideshot, panorama, night, beach, snow, sports…) nude, te uređivati fotografiju novu ili ubaciti neku iz galerije fotografija koje ste napravili prije. Kod uređivanja fotografije vodite računa da vam osvjetljenje ekrana bude optimalno, kako je ne biste previše posvijetlili. I, naravno, dobro se zabavite!

procapture3

procapture4

procapture5

procapture6

procapture9

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.