Username *
Password *
Remember Me

Svatko će moći napraviti igračku po mjeri - Mattel i tvrtka Autodesk predstavit će krajem godine novu uslugu kreiranja po želji, zahvaljujući 3D print tehnologiji. Usluga će otvoriti ključ za kreativnost i, kako se nadaju, pokrenuti velike i male obožavatelje diljem svijeta da sami osmisle dodatak za omiljenu igračku, ili čak naprave neke nove preinake, varijante… Ne zna se do koje će se mjere moći kreirati, je li samo boje i oblici na postojećim igračkama ili ići korak više da se dizajnira neka nova igračka, no u svakom slučaju ovo je dobar poticaj za svijet mašte, naročito za klince!

 mattel1


Moći će se napraviti na primjer torbica za Barbie ili Hot Wheels s imenom i u boji po želji, pa ne sumnjamo da će djeca biti oduševljena! Naravno, na koncu će se to moći i nabaviti, no hoće li nečiji dizajn biti drugima dostupan, nije definirano. – Autodesk daje modernu, lako upotrebljivu 3D tehnologiju kako bi svatko od nas mogao osmisliti dizajn po želji. Partnerstvo s Mattelom nam je dalo priliku da testiramo novu 3D printing platformu Spark koja će, siguran sam omogućiti, da nove ideje postanu stvarnost - izjavio je Samir Hanna iz Autodeska.
- Konstantno se inspiriramo djecom diljem svijeta, oni obožavaju igru i imaju nesputanu kreativnost - komentirao je Doug Wadleigh iz Mattela. - Tehnologija se mijenja iz dana u dan i smatram da to moramo iskoristiti, stoga smo napravili partnerstvo s Autodeskom, kako bi putem određenih aplikacija i 3D printinga bili u mogućnosti unaprijediti i promijeniti svijet igračaka - .

 

mattel-20070215094807132Mattel-hot-wheels-thunder-rollermattelmcqueen

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location