Username *
Password *
Remember Me

Osim što pamti sve lozinke, Everykey može i otključati sve naše smart gadgete – radi se o još jednom pametnom modnom dodatku, u obliku narukvice, koji je specijaliziran za passworde. Svakodnevno ukucavanje lozinka (korištenje jedne te iste lozinke na više mjesta je loša navika, upozoravaju progamerski stručnjaci), zaštita podataka i pamćenje istih naša su svakodnevica, ne samo da softver od nas očekuje da nam pass ima po 20 znakova, već su tu velika i mala slova, pa brojke… Umjesto pisanja na post-it ili u mobitel, gdje je opet dostupan kome god, ova narukvica rješava upravo te situacije.

Everykey Wristband Laying Low cr
Miminalistički dizajn i elegantne linije


Moguće je naštimati je da otključava i vrata automobila, zatim šifru bicikla, kao i druge elektronske sprave. Narukvica je spojena bluetoothom s mobitelom, no ukoliko dođe do krađe, narukvicu se može deaktivirati s mobitela. Također se može izabrati opcija da se gasi, odnosno podaci postaju tajni, ako se previše udalji od mobitela. Radi putem posebne aplikacije kroz koju možete moderirati što sve Everykey regulira i pamti.

Everykey-Claire-Window-Close-LowEverykey-Wristband-Colors-LowEverykey-Wristband-Standing-Low cr

Everykey-Claire-Peaking-Low

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.