Username *
Password *
Remember Me

Virtual Reality, potpomognuta headset dizajnom iz kuća kao što su Oculus, Samsung, Sony, Google i HTC, dobiva i mirisnu komponentu – tvrtka Feel Real osmislila je masku koja se instalira na VR oglavlje i obogaćuje doživljaj osjetom mirisa. Tehnologija što realnijeg i uvjerljivijeg doživljaja sadržaja kojeg gledamo juri punom parom naprijed, tako da će se Feel Real moći spojiti s bilo kojim VR aparatom spomenutih brendova.

 oculus


U maski se dakle stvara miris, a toga nema bez određene vlažnosti, mikro-hladnjaka i mikro-grijača, pa to malo čudo podsjeća na upgradeano oglavlje Dartha Vadera. Sviđa li vam se, Feel Real moguće je pred-naručiti na njihovoj web stranici, za 249 dolara, a prve modele vlasnici mogu očekivati u kolovozu ove godine. Iako se ovo laicima uglavnom čini kao neko čudo, gameri i svi oni koji vole tehnologiju zasigurno se mogu zamisliti kako s time na glavi, u udobnosti svog boravka, putuju beskrajem Dragon Agea, Skyrima ili Elite: Dangerousa.

 

Feel-Real-Mask-2

Feel-Real-Mask-964x644

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.