Username *
Password *
Remember Me

Kako impresionirati kupca u dućanu s cipelama? Postavi letjelicu umjesto prodavača! Zvuči neobično, no u Japanu, zemlji opsjednutoj tehnikalijama, i to je moguće pa sada obožavatelj Crocsica @ Tokyo lijepo sjedne, utipka željenu veličinu i boju, i čeka da mu drone ispuni želju.

crocs

Riječ je o projektu The flying Norlin kojim je poznata tvrtka proslavila deset godina u Japanu, gdje su one iznimno popularne, čak više nego kod nas. Osim zbog natikača, u dućan svraćaju i ljubitelji hednostavnih tenisica, jer ih imaju u ponudi u svim bojama. No, zanimljiviji detalj, taj komad letećeg osoblja, također je napravljen po mjeri, odnosno potrebama dućana tako da se ne može slučajno zaletjeti u nekoga, ipak je poveći… Ima li pilota u avionu? Poanta je, osim da su tehnološki opremljeni za budućnost, da se pokaže i kako su njihove cipele lagane, iako je drone vjerojatno u stanju nositi i teže stvari.

 

 

Crocs Stretch Sole Espresso Electric Blue 2 3790

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.