Username *
Password *
Remember Me

Stilago.hr, nova online adresa od danas je aktivna i u hrvatskoj varijanti – radi se o web platformi za prodaju odjeće, obuće i accessoirea za odrasle i djecu koja je pokrenuta 2010. u Slovačkoj, u Bratislavi. Dio je najveće njemačke kataloške kompanije "Klingel". Do danas je prisutna u 14 zemalja svijeta, dnevno bilježi više od 200.000 posjetitelja, te više od 3 milijuna jedinstvenih korisnika mjesečno. Stilago je ostvario strateška partnerstva s velikim modnim brendovima poput Guessa, Desiguala, Nexta, Diesela, Geoxa, Clarksa i brojnih drugih.

Stilago Madarin 0001131 030TR H0V024 manja


Na hrvatskom je online shopu dostupno više desetaka tisuća artikala poznatih svjetskih brendova, a tu su i Love Moschino, Guess, Tommy Hilfiger, Just Cavalli, adidas, Nike, Mexx, Timberland... Osim po redovitim cijenama u Stilago Club i Stilago Outlet možete kupovati i po cijenama sniženima za čak 80%.

 

Stilago.hr


Stilago.hr svakom članu i svakom kupcu omogućuje 100% sigurnu kupnju 24 sata dnevno, svih sedam dana u tjednu. Ako vam artikl ne odgovara ili ga trebate zamijeniti za neku drugu veličinu, tu je i mogućnost povrata robe, kao i povrat novca. Valja spomenuti i brzu dostavu kupljenih artikala koji su nakon plaćanja na vašoj adresi u roku 5 - 7 dana, ako kupujete na odjelu Stilago Outlet. Ukoliko ste se odlučili za kupnju artikala na odjelima Stilago Fashion i Club kupljeni artikli će biti na vašoj adresi kroz 2-3 tjedna.

Stilago Levis-how to wear-SS2015 26 manja

Stilago NEXT-GIRLS 947788M 113 manja cr

Stilago01 ellos manja