Username *
Password *
Remember Me

Nova Ikea kolekcija namještaja ima ugrađene bežične punjače za smartphone i tablet čime se stol, svjetiljka i noćni ormarić pretvaraju u još bolje partnere našeg tehnološki orijentiranog života. Kolekcija će i kod nas biti dostupna od travnja ove godine.

ikea bezicno2

Kolekcija za bežično punjenje rezultat je dugoročnog projekta Home Smart kojim Ikea razvija inovativna rješenja koja doprinose boljem životu kod kuće. Ovi komadi namještaja čak zadovoljavaju  potrebe za dodatnim utičnicama i punjačima, uz one fiksne koje imamo u svojim domovima i radnim prostorijama. Uostalom, smanjuje kablovinje oko nas…

ikea bezicno1

- Iz istraživanja i posjeta domovima koje provodimo svake godine, znamo da ljude smeta nered koji stvaraju kablovi. Brinu se hoće li uspjeti na vrijeme pronaći punjač i hoće li im se baterija potrošiti. Naša inovativna rješenja, koja integriraju bežične punjače u komade namještaja, učinit će život kod kuće jednostavnijim - naglasila je Jeanette Skjelmose, voditeljica odjela rasvjete i bežičnog punjenja.

ikea bezicno3

- Stvorili smo pametna bežična rješenja koja čine kablove nepotrebnima. Zahvaljujući našoj kolekciji, istovremeno možete puniti nekoliko uređaja, a vaš dom će ostati uredan i ugodan bez kablova - objasnio je David Wahl, jedan od dizajnera kolekcije koja pretvara noćne ormariće, stolne i podne lampe te radne stolove u mjesta za punjenje.

ikea bezicno4

Nova kolekcija koristi tehnologiju koja ima Qi standard certificiranja i podržava automatsko punjenje svih uređaja koji imaju ugrađen Qi standard (Google, Nexus, Nokia Lumia, HTC, Samsung, LG, Panasonic). Uređaje koji nisu Qi kompatibilni, (poput iPhone uređaja) moguće je puniti Vitahult navlakom za punjenje koju će kupci također moći nabaviti u robnim kućama.

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location