Username *
Password *
Remember Me

Imate vrlo malo slobodnog vremena, a kad se zalomi slobodan sat, toliko ste umorni da ga najčešće provedete pred TV-om? Uz Shifu aplikaciju to više ne mora biti tako! Opis zvuči dosta nadobudno: Shifu je pametna TO DO aplikacija koja je stvorena za upravljanje raznim zadacima.

Organizirana: Lahorka Cvitković

app tjedna shifu 4

Uči o vama putem usvajanja načina na koji koristite svoj telefon i praćenja uzorka korištenja, identificira na što trebate obratiti pažnju te vam ukazuje na vaše potrebe u pravom trenutku. Shifu zapravo prati vaš sadržaj, procjenjuje slobodno vrijeme i sugerira relevantan zadak / obavezu.

Obzirom da je sve navedeno zvučalo pomalo kao SF, jednostavno sam je morala isprobati! Kako to izgleda u praksi? Shifu kreira zadatke na nekoliko osnova: slobodnom vremenu, kalendarskim unosima i postavljenim alarmima (kad nekog zovete, prema lokaciji i kada ste u određenoj Wi-Fi mreži)…


app tjedna shifu 1

Kad preuzmete aplikaciju, prvo se trebate registrirati putem e-mail adrese – to je vaš e-mail ID.  Zatim radite prvi set up – ako želite, možete povezati Shifu sa svojim Facebookom (što ima smisla ako želite da vas podsjeća na rođendane prijatelja) ili Google + accountom. Zatim postavite podsjetnike koji su vam bitni. Neke, poput rođendana Facebook kontakata, Shifu će povući sam kad ga povežete s Facebookom.

Shifu razmišlja umjesto vas pa će vas podsjetiti i da napunite bateriju telefona, da kupite mami poklon sljedeći put kad ste u shoppingu (ok, to treba upisati unaprijed kao reminder jer aplikacija nije vidovita) ili da prebacite sve fotografije u cloud kad ste na kućnoj Wi-Fi mreži. Mogućnosti je bezbroj, a kad jednom posložite sve remindere, sve bi trebalo ići kao po špagi. Isplati se isprobati!

app tjedna shifu 3

 

app tjedna shifu 5

app tjedna shifu 6

app tjedna shifu 6app tjedna shifu 7app tjedna shifu 8app tjedna shifu 9

 

Komentari (1)

  1. Ermossa

Meni ovo zvuci genijalno!

  Attachment
 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.