Username *
Password *
Remember Me

LG je najavio promociju VR (virtual reality iliti virtualna realnost) naočala za G3 za potrošače koji kupe nove pametne telefone LG G3. LG-ev VR za G3 funkcionira s Google Cardboardom i omogućava vlasnicima uređaja G3 da iskuse niz aplikacija za virtualnu stvarnost koje mogu preuzeti s Google Playa.

 LGE VRG3


VR naočale dolaze s dizajnom koji se temelji na izgledu karakterističnom za G3 sa stražnjom tipkom, za razliku od drugih pametnih telefona kod kojih su tipke za glasnoću postavljene na bočnoj strani. Tako VR za G3 u potpunosti iskorištava i zvučnik ovog flagship telefona od 1 W za bogatiji, čišći zvuk koji nadopunjava vizualnu komponentu. VR se mogu kombinirati s Bluetooth slušalicama kao što su LG Tone InfinimTM. Sve što je potrebno je umetnuti telefon u VR sustav.

 

LGE VR00


- Iako je još u povojima, ovo je početak pokreta virtualne stvarnosti koji je donedavno bio skup i nedostupan potrošačima - rekao je Chris Yie, potpredsjednik i voditelj marketinških komunikacija u kompaniji LG Electronics Mobile Communications. - Na temelju Google Cardboarda u VR iskustvu mogu uživati potrošači, a ujedno ovu tehnologiju predstavljamo developerima koji će nam jednog dana pokazati kako VR može naše živote učiniti boljima - .LGE VR03

 

- Pomoću Google Cardboarda željeli smo kreirati sveobuhvatnije iskustvo na pametnim telefonima za svakoga - potvrdio je Andrew Nartker, voditelj proizvoda za Google Cardboard.  - Uzbuđeni smo zbog VR za G3 bogatog ekosustava za developere i proizvođače koji stvaraju inovacije na temelju Google Cardboarda i čine virtualnu stvarnost još dostupnijom - .

Promocija VR za G3 počinje tijekom ovog mjeseca na odabranim tržištima. Kupci uređaja LG G3 mogu besplatno preuzeti VR igru Robobliteration pomoću QR koda koji će pronaći u pakiranju.

 

LGE VR02

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.