Username *
Password *
Remember Me

U danima kad čovjek ne zna bi li se skijao ili sanjkao na cesti, ili čak uzeo bob bolid, ovakve vijesti privlače pažnju - dizajneri Max Frommeld i Arno Mathies predstavili su sklopive sanjke čiji dizajn olakšava baratanje ovom ultimativnom zimskom igračkom. Napravljene su od reciklirane plastike, dok su skije drvene. Sve to spojeno je metalnim dijelovima, a slaganje se dešava u jednom potezu. Kao i otvaranje. Da stvar bude bolja, imaju i laganu vrećastu futrolu.

Folding Sled by Max Frommeld and Arno Mathies 0

- Proizvodnju smo radili u suradnji s tvrtkom Graf Schlitten koja se nalazi u blizini švicarskog jezera Constance. Taj način izrade ovdje ima tradiciju, jer su u Švicarskoj uvjeti idealni, ne samo radi materijala, već i iskustva lokalnih proizvođača - istaknuo je Max Frommeld.

Folding-Sled-by-Max-Frommeld-and-Arno-Mathies 2 cr

Frommeld i Mathies odrasli su u Alpama gdje su sanjke nekada davno bile klasično prijevozno sredstvo. Od onda je sanjkanje postalo zimska razonoda, no današnje sanjke obično su nepraktične za nošenje i baratanje. Zato se autori nadaju da će novost u njihovom dizajnu uvelike pomoći obožavateljima ove super zabave i dovesti neke nove. Jer, naravno, sanjkati se žele i odrasli!

Folding-Sled-by-Max-Frommeld-and-Arno-Mathies 3Folding-Sled-by-Max-Frommeld-and-Arno-Mathies 6Folding-Sled-by-Max-Frommeld-and-Arno-Mathies dezeen 7

Folding Sled by Max Frommeld and Arno Mathies 1

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.