Username *
Password *
Remember Me

Tvrtka Garmin predstavila je u zagrebačkom loungeu Matis novitete koji dolaze kod nas, a koji su premijeru imali nedavno na sajmu potrošačke elektronike CES u Las Vegasu. Među njima su novi smart GPS sat Vívoactive te Vívosmart narukvica i Vívofit 2 za praćenje dnevnih aktivnosti. Za ljubitelje istraživanja prirode i akcije, predstavljeni su Fēnix 3 kao top model najraznolikijih primjena, zatim Epix - prvi uređaj s detaljnim kartama na zapešću i triatlon sat koji je nedavno stigao na tržište, Forerunner 920xt. Od cestovne navigacije predstavljen je Nüvi 2689LMT sa 6-inčnim staklenim zaslonom i Dēzl 570LM novi uređaj za kamion te BC30 kamera za vožnju unatrag, kompatibilna s većinom novih Garmin uređaja.

vivoactive 3 cr


Sada Garmin uređaj više nije samo navigacija koja vas vodi do odredišta već je aktivni pratitelj i sudionik u svim vašim sportovima pa i svakodnevnim aktivnostima. Osim što ćete znati koliko se krećete kroz dan i koliko kalorija trošite, Garmin može biti vaš trener za trčanje koji će predvidjeti za koliko ćete istrčati polumaraton, reći će vam koliko vam treba za oporavak nakon naporne vožnje biciklom i upozorit će vas na previsok puls ako se zaboravite pripaziti tijekom treninga. U planinama upozorit te vas na oluju koja se približava, a u uredu diskretno skrenuti pažnju da predugo sjedite. Dok skijate Garmin će automatski prepoznati jeste li na žici ili u spustu i pohraniti samo relevantne podatke.
Novi uređaji koji još nisu u prodaji, stižu u ponudu boljih hrvatskih trgovina elektronike do proljeća ove godine.

 

Garmin press2

 

- Vívoactive kombinira prepoznatljivu Garmin fitness tehnologiju, kao što je ugrađen GPS prijemnik, dugo trajanje baterije i jasno čitljiv zaslon, u izuzetno tankom pametnom satu koji će omogućiti svakom korisniku da ostane u kontaktu s obavezama i postigne još više svojih ciljeva - rekao je Dan Bartel, potpredsjednik globalne prodaje tvrtke Garmin. - Dizajniran za cjelodnevno nošenje, vívoactive  može biti personaliziran na više načina – od remena do zaslona i aplikacija – što ga čini višenamjenskim, privlačnim i praktičnim u vašem životu - .

 

Garmin press3

vivoactive 4 cr

Gdje god bili mobitel može biti spremljen na sigurnom i suhom, jer sada ćete moći pročitati tekstualne i e-mail poruke ili podsjetnike direktno na vašem zapešću.   

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location