Username *
Password *
Remember Me

Predstavljena neki dan na CES-u u Las Vegasu, kolekcija modnih dodataka Misfit Swarovski Shine zasigurno će približiti pametne modne dodatke (one koji se putem bluetootha ili NFC-a spajaju sa smartphoneom i bilježe aktivnosti) ekipi koja želi nositi kao prvo -  lijepe stvari. A onda i pametne. Radi se o mini kolekciji od devet dodataka, a neki imaju i solarno napajanje (prva takva smart narukvica).

swarovski shine violet slake cr

Izgledaju kao nakit (da, pašu i uz večernji stil!), no one su mnogo više od toga. Prate spavanje, kretanje, komunikaciju, konzumaciju sadržaja, spajaju se na Bluetooth sa smartphoneom ili tabletom, gdje mora prije svega biti instalirana jedna ili više aplikacija koje sve to kalkuliraju i pamte. To je u principu već klasičan protokol rada pametnih narukvica i satova. Možete izabrati da zbraja korake, da računa kalorije, da broji metre i kilometre, da radi statistike tjedne, dnevne…. Te da na primjer kreira personaliziranu GPS mapu, gdje ste se sve kretali. Opcije su brojne, no izgled je ipak važan, naročito danas kad sve mora biti posebno, pa je očito da je Misfit krenuo u dobrom smjeru. Cijene u kolekciji kretat će se od $69.99 do $249.99. Misfit tvrtka proizvodi pametne modne dodatke i uređaje za opremanje doma.

 

swarovski shine slake wrist

 

swarovski shine slake

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.