Username *
Password *
Remember Me

Svakodnevica nam sve češće ovisi i o aplikacijama, pa smartphone koristimo kao mini vodič, praktičan savjetnik, napredan rokovnik… A sve to troši bateriju, pa smo sretni preživi li jedno punjenje cijeli dan. Zato su eksterne baterije iliti prijenosni punjači sve popularniji. Segment koji je donedavno izgledao vrlo obično, sve više nalikuje na cool predmete, dolazi u više boja, pa nam se naravno sve više i sviđa. Osim što ih uistinu trebamo. Stane u svaku torbu i torbicu, a među takvima su i nove Sony kreacije: asortiman je nadopunjen s tri modela, teže oko 200 grama, pružajući izbor baterija različitih kapaciteta i garanciju da ćete uvijek imati dovoljno energije u bateriji za svoje osobne potrebe.

CP-V3 MIX cr


Uz 5000 mAh, CP-V5 punjač je idealan suputnik koji omogućuje dva punjenja vaših prijenosnih uređaja. Njegov veći brat, CP-V10 ima golemu bateriju od 10000 mAh koja omogućuje da u potpunosti napunite više uređaja. Mali CP-V3A upotpunjuje obitelj prijenosnih punjača, opskrbljujući vaš pametni telefon s 3000 mAh, dovoljno za punjenje do kraja. Sva tri modela su prethodno napunjena, tako da ih se može koristiti direktno iz kutije. Baterije sadrže 1.5A izlaz za brže punjenje i ugrađenu Sony Hybrid-Gel tehnologiju koja osigurava minimalni gubitak kapaciteta, manji od 10 posto, čak i nakon 1000 punjenja – na ovaj način izvlačite najviše iz vašeg punjača.

CP-V5

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.