Username *
Password *
Remember Me

Volite putovati, ili otkrivati vlastiti grad? Trip Advisor i Trip Advisor City Guides Catalog su mini vodiči koji nam olakšavaju planiranje i organizaciju putovanja. Kda se dodaju novi gradovi u City Guides Catalog, vodič se automatski nadograđuje pa vam ništa neće promaknuti. A doma? U Trip Advisoru ćete naći i lokalnu ponudu, dućane, restorane, hotele, znamenitosti… Ponekad nije loše naći se u ulozi turista u vlastitoj okolini i otkriti što se sve nudi oko vas. No, kad je riječ o putovanjima, ovako nešto je nezamjenjivo!

Aplikacije isprobava: Lahorka Cvitković  

TRIP ADV OPEN cr

U Google Play Storeu mogu se preuzeti i vodiči za pojedine gradove (City Guides) – kada je vodič instaliran u telefonu, dostupan je u trenu.

Što je najbolje, sve je besplatno, radi offline (kada preuzmete vodič za neki grad, ne trebate bjesomučno tražiti otvorenu Wi-Fi mrežu da pronađete Eiffelov toranj ili London Bridge ). Kad ste gladni, jednostavno potražite najbliže restorane ili kafiće. Pretražite hotele u blizini ako trebate smještaj.

 

app tjedna city 1

 

Zapeli ste na aerodromu u nepoznatom gradu na jednu večer? Pregledajte znamenitosti i isplanirajte brzi obilazak! Sadržaj kreiraju sami korisnici, a sve što pronađete na TripAdvisor webu, pronaći ćete i u mobilnoj aplikaciji - tisuće recenzija, preporuka, savjeta… Ok, točnije više od 50 milijuna i tisuće novih dnevno!

Ako niste lik koji voli planirati, TripAdvisor vam nudi gotove ture gradom pa možete jednostavno krenuti bez previše razmišljanja i pregovora sa suputnicima. Samo koristite GPS da pronađete željenu lokaciju i to je to. Ima još gomila korisnih stvari, od ideja za putovanja do detaljnih uputa gdje je najbolja kava u blizini Central Parka u New Yorku (ili pak u susjednoj ulici...) do savjeta o transportu - gdje je najbliža stanica metroa / autobusa /tramvaja u odnosu na vašu lokaciju…

 

app tjedna city 2

 

TOP 5 gradova u Europi za koje je dostupan City Guide (totalno subjektivna wish lista):

Amsterdam
Berlin
Dublin
Madrid
Paris

 

app tjedna city 3

 

app tjedna city 4

 

app tjedna city 5

 

 

TRIP ADV 2

 

TRIP ADV 3

TRIP ADV 5

TRIP ADV 6TRIP ADV 8TRIP ADV 10TRIP ADV 11TRIP ADV 16TRIP ADV 20TRIP ADV 21TRIP ADV 22TRIP ADV 27TRIP ADV 30TRIP ADV 31

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.