Username *
Password *
Remember Me

Male su, lijepe, lagane i stanu u džep: nove Logitech Keys-To-Go i Logitech Type+ tipkovnice namijenjene su korištenju uz iPad Air. Osim toga, novost je i ultratanka navlaka koja dolazi spojena s tipkovnicom, a sve skupa može zamijeniti laptop kad smo u pokretu, na sastanku i slično.

IMG 5919 72 dpi cr


- Ljudi koriste svoje iPade na različitim mjestima, a Logitech Keys-To-Go zaštitna navlaka je specijalno dizajnirana jer podržavamo aktivan stil života naših korisnika,” izjavio je Michele Hermann, potpredsjednik za mobilnost uređaja u Logitechu. - Osim Logitech Keys-To-Go,  ažurirali smo i našu postojeću liniju nagrađivanih dodataka s novim modelima za iPad Air 2. Time savršeno nadopunjujemo mobilnost iPad uređaja. Bez obzira trebate li napisati kratku poruku ili poduže pismo sada možete tipkati s lakoćom na svom iPadu zahvaljujući našim novim navlakama s tipkovnicama - . Svaka tipkovnica ima iOS prečace s kojima je navigacija toliko jednostavno da nemate potrebu dirati zaslon vašeg iPada.

1.Keys-to-go AppleRed TOP 72 dpi main product image cr


Nova Logitech Keys-To-Go je samostojeća ultra-prijenosna navlaka s tankom, laganom i izdržljivom tipkovnicom. Sa samo 6,1 mm i 180 grama, jednostavna je za spremiti u torbu, aktovku ili džep od kaputa bez da zauzima prostor ili da osjetite težinu. Tipke pružaju osjećaj rada kao na prijenosnim računalima, a nepropusna FabricSkin navlaka štiti tipkovnicu i iPad uređaj od prolijevanja i prljavštine. Baterija (na punjenje) može trajati i do tri mjeseca. Tipkovnica je kompatibilna sa svim generacijama iPad i iPad mini uređaja, a dostupan je u tri boje - crnoj, crvenoj i tirkiznoj boji  - po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 529 kuna.

UltraThin 10 6 SLVR BTY1 72 dpi main product image


Logitech Type+ je sve-u-jednom all-in-one navlaka s tipkovnicom za iPad Air 2. Navlaka je tanja i svjetlija od prethodnih modela, ima obostrani zaštitni sloj i optimiziranu Bluetooth tipkovnicu koja je dizajnirana kako biste imali iskustvo tipkanja kao na prijenosnicima. Kada je u položaju namijenjenom za tipkanje, zaslon iPada magnetom se povezuje s navlakom točno iznad tipkovnice čime uređaj postaje jednostavan za korištenje. Logitech Type+ tipkovnica ima i automatsko uključivanje / isključivanje; kad je iPad postavljen u uspravan položaj Logitech Type + tipkovnica se automatski uključuje, a kada je u polegnutom položaju namijenjenom za pregledavanje weba, tipkovnica se automatski isključuje. Pored toga, prilikom zatvaranja navlake isključuju se alarm i budilica te ponovo aktiviraju kada otvorite uređaj. Logitech Type + je dostupan u crnoj i svijetlocrvenoj boji po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 759 kuna.

TYPE BrightRed SYN BTY2 72 dpi cr


Logitech ultratanka navlaka je lagana magnetska zaštita s clip-on navlakom i tipkovnicom za iPad Air 2 uređaj. Navlaka dodatno štiti zaslon tablet uređaja kada ste u pokretu, a izrađena je od visokokvalitetnih aluminijskih materijala koji savršeno odgovaraju iPad Air 2 uređaju. Tipkovnica ima trajanje baterije do dvije godine. Podesivi magnetni utori omogućuje postavljanje iPada u položaj za savršen kut tipkanja. Logitech ultratanka tipkovnica za iPad 2 Air dostupna je u svijetlosivoj i srebrnoj boji po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 679 kuna.

Dwell black1 72 dpi cr

IMG 5383 72 dpi crIMG 5417 72 dpiIMG 5459 72 dpi crIMG 5712 72 dpi crIMG 5851 72 dpi cr

 

Komentari (1)

This comment was minimized by the moderator on the site

prefora izgledaju

 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location