Username *
Password *
Remember Me

Ako ste već duže u poslovnom svijetu, sigurno imate LinkedIN profil (ako nemate, svakako ga napravite). LinkedIN je poslovna mreža koja djeluje po principu predstavljanja poslovnog profila, vještina i referenci – od projekata do preporuka kolega, suradnika, partnera, klijenata…

Aplikacije isprobava: Lahorka Cvitković

Screenshot 2014-10-30-12-18-53


Jako volim LinkedIN jer mi brzo i jednostavno daje informacije o novom poslovnom kontaktu – gdje je i što radio, koja mu je specijalizacija, koji su interesi, poslovna sfera… Zato na dnevnoj bazi koristim LinkedIN Android aplikaciju – pregledam vijesti, zanimljive postove i stranice tvrtki / organizacija koje pratim, saznam tko je promijenio posao… Generalno, sve novosti iz poslovnog svijeta koje moram znati da bi bila u tijeku sa zbivanjima (da, od nas PR-ovaca se ponekad stvarno očekuje da znamo sve o svemu).

 

Screenshot 2014-10-30-12-17-09


 Povremeno se čak i sjetim urediti svoj profil, često se umrežavam, odnosno dodajem kontakte kolega s kojima sam radila ili trenutno radim, iz vijesti dođem do nekih novih ideja za projekte, educiram se… Uglavnom, LinkedIN preporučujem svakome – od studenata i nezaposlenih do stručnjaka i managera. Možete puno naučiti, saznati za nove poslovne prilike ili se umrežiti s kolegama i istomišljenicima, bilo izravno, bilo putem grupe ili stranice koja se bavi djelatnošću ili projektima koji su u vašoj sferi interesa.

 

Screenshot 2014-10-30-12-19-10

Screenshot 2014-10-30-12-20-41

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.