Username *
Password *
Remember Me

- Tvrtka Garmin pokrenula je globalnu Join the Movement kampanju koja slavi osobe koje usprkos zahtjevnom tempu života pronalaze dinamične i zanimljive načine održavanja tjelesne forme i kondicije. Kampanja je inspirirana Garminovim inovativnim uređajima za praćenje aktivnosti – narukvicama vivofit i vivosmart - objavila je tvrtka Garmin. U današnjem vremenu koje je obilježeno sve većim porastom tjelesne neaktivnosti i povezanih prijetnji za zdravlje, tvrtka želi poručiti kako nije nužno biti sportaš da biste poboljšali kondiciju.

Infografika Garmin


Neovisno o sportskim interesima, Garminovi fitness uređaji postaju sve značajniji alati za sve koji se bave nekim oblikom sporta, i na profesionalnoj i amaterskoj razini. Garminovi mjerači aktivnosti osmišljeni su s ciljem ukazivanja na vlastitu neaktivnost, a dolaze u dvije varijante: elegantan i raznim korisnicima prilagođen vivofit te napredniji i tehnički zahtjevniji vivosmart. Uređaji automatski pozdravljaju korisnika personaliziranim dnevnim ciljem, prateći njegov napredak i podsjećajući ga kad je trenutak da se pokrene. 

Garmin vivosmart 3 cr
Uz zaobljeni zaslon koji je uvijek aktivan, Vivofit prikazuje broj koraka, odbrojavanje do ciljnog broja, kalorije, udaljenost, trenutno vrijeme i datum. Vodootporan do 50 m, te kompatibilan s ANT+ senzorima broja otkucaja srca za sportske aktivnosti, Vivofit ima zamjenjivu bateriju koja traje više od godinu dana. Uređaj prati vaš napredak danju i noću, a postavljanjem u način rada za spavanje, kad odlazite na počinak, vívofit prati kvalitetu vašeg sna. Koristeći narukvicu sa senzorom broja otkucaja srca bilježite otkucaje srca i podatke o zonama kako biste dobili preciznije podatke o sagorijevanju kalorija za svaku aktivnost, kao što je trčanje ili vježbanje na kardio spravi.

Garmin vivofit 1 cr


Vívosmart je moderan mjerač aktivnosti sa smart notification porukama koji vibracijskim upozorenjima za pozive, poruke, sastanke i obveze s vašeg pametnog telefona upoznaje vaše trenutne razine aktivnosti te ih usmjerava prema sve aktivnijem načinu života. Tanak i ugodan za nošenje, vívosmart ima zaobljen i lagan remen, punjivu bateriju autonomije do sedam dana te je vodootporan tako da ga baš uvijek možete nositi.  Glatka površina narukvice ostavlja dojam diskretnosti na vašem zapešću uz skriveni OLED zaslon koji se aktivira prikazivanjem dolazeće poruke.
Uređaji su dostupni kod svih Garmin prodajnih partnera, kao i na Farmacia prodajnim mjestima - vivofit po cijeni od 990 kn, a vívosmart 1.300,00 kn. Oba uređaja moguće je kupiti i u kompletu sa senzorom broja otkucaja srca.

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location