Username *
Password *
Remember Me

Nekad smo to radili s rokovnicima, sad imamo Evernote, odličnu aplikaciju koja nam pomaže da se bolje organiziramo. Aplikacija se može skinuti na Android i iPhone smartphone i tablete, a nudi bezbroj opcija kao što su zadaci, sastanci, to do liste, podsjetnici, crtanje i pisanje bilješki…

Aplikacije isprobava: Lahorka Cvitković   

lahorka evernote 1

 

Evernote sam povezala s e-mailom pa puno lakše pratim dnevne poslovne zadatke i organiziram svoj dan. Obzirom da sam poslovno relativno organizirana (nekad imam faze najorganiziranija sam na svijetu, a nekad zbog gužve rješavam stvari u letu), privatno sam u stanju otpustiti uzde i biti prilično neorganizirana. Zato su to do liste za mene totalni must have - prije su to bili mini rokovnici u torbi ili post-it papirići nalijepljeni na novčanik, mobitel ili frižider - danas radim privatne to do liste u Evernoteu - taskovi su možda smiješni, ali moja mama stvarno jako voli čvarke i ne podnosi ako nema svakodnevni pristup na Internet pa tu ne smijem zeznuti! Još ako ste kao ja fan Moleskina, možete kupiti Moleskine like dnevnik, cijena je 30-ak dolara (29,95 USD točnije). Totalna sreća!

 

app tjedna

 

No, osnovna varijanta ove aplikacije je potpuno besplatna i nudi brojne spomenute opcije. Možete u njega ubacivati fotografije, slagati template, kombinirati s audio zapisima, čak napraviti mini prezentaciju koja će vam olakšati razlaganje neke ideje ili plana. Aplikacija je jednostavna za navigaciju i jasna za korištenje, stoga je u kratko vrijeme postala vrlo popularna.

 

lahorka evernote 2

 

 

app evernote

 

evernot

 

evernote

 

evernote1

evernote2

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location