Username *
Password *
Remember Me

L'Occitane aplikacija dostupna je za Android i iOS smartphoneove i tablete. Dostupna je i na hrvatskom, odnosno na početku možete izabrati državu i jezik. Osim što vizualno prekrasno izgleda, nudi i mnoštvo opcija. Kad je skinete, prvo se pojavljuje opcija skeniranja proizvoda iz njihovog kataloga ili novina, koja vam otkriva gdje je isti dostupan u Hrvatskoj.

Aplikacije isprobava: Lahorka Cvitković

loccitane app 1


Aplikacija nudi niz zanimljivih informacija i savjeta o njezi kože, s naglaskom na njegu lica ovisno o tipu. Njega kose je u L'Occitanu također dobro segmentirana – pronađite idealan šampon za masnu, suhu, bojanu ili umornu kosu, revitalizirajte je, nahranite i dajte joj sjaj. Tu je i bogata kolekcija muških i ženskih mirisa te proizvoda za dom – od mirisnih svijeća do sapuna s eteričnim uljima. Ako ste u dilemi što pokloniti svom muškarcu, dostupan je opis svih proizvoda popraćen fotografijama i podijeljen prema tipu i kolekciji pa ćete jednostavno i brzo izabrati što trebate. Barem u mašti… dok ne posjetite najbliže L'Occitane prodajno mjesto. Sanjarenje je još uvijek besplatno.

loccitane app 2


Opcija skeniranja: u novinama ili u katalogu vidite proizvod koji vam se sviđa. Uključite skeniranje (screenshot), aplikacija prepoznaje proizvod i daje vam informaciju o dostupnosti u Hrvatskoj. Ako želite kupiti proizvod, aplikacija će vam ponuditi lokacije najbližih prodajnih mjesta – naravno, da biste dobili tu informaciju, smartphone ili tablet moraju imati uključenu geolokaciju (uključuje se u postavkama telefona ili tableta). Ako želite samo zapamtiti proizvod, odnosno dodati ga na listu omiljenih L'Occitane proizvoda (koje ćete si priuštiti za Božić ili za rođendan), dovoljno je da lajkate proizvod dodirom oznake like koja je grafički zgodno riješena i izgleda kao srce. Ne zanima vas ništa od navedenog? Ok, pogledajte video o proizvodu ili nastavite pretraživati katalog unutar aplikacije.

P.S. Imaju rasprodaju!

loccitane app 3

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location