Username *
Password *
Remember Me

Tvrtka Vaillant Hrvatska donirala je SOS Dječjem selu Lekenik i SOS Dječjem selu Ladimirevci opremu za grijanje u vrijednosti od 50.000,00 kn, povodom čega je danas Muzeju za umjetnost i obrt u Zagrebu Mario Opačak, član upravnog odbora Vaillanta, uručio simboličan ček Višnji Tuškan-Krupić, nacionalnoj direktorici SOS Dječjeg sela Hrvatska.

 

Vaillant 1
U društvu malih glumaca svečanost je moderirala poznata hrvatska kazališna i televizijska glumica Doris Pinčić Rogoznica

Ovom vrijednom donacijom zamijenit će se dotrajali uređaji za grijanje čime će biti osigurana topla i bezbrižna zima za 250 djece i mladih iz SOS Dječjih sela Lekenik i Ladimirevci. - Vrlo smo ponosni što Vaillant kao obiteljska tvrtka ovim putem može proširiti obiteljski duh i obiteljske vrijednosti te pomoći djeci koja trebaju topli dom. Ovaj nam je humanitarni projekt uistinu poseban jer u svima nama budi prekrasne emocije -  izjavio je Mario Opačak, član upravnog odbora Vaillanta.

- Neizmjerno smo zahvalni na Vaillantovoj podršci koja nam je pomogla u održavanju domova za naše SOS obitelji u Lekeniku i Ladimirevcima te se nadamo da će se naša suradnja nastaviti u narednim godinama - zahvalila je Višnja Tuškan-Krupić. - Naša organizacija nastoji stvoriti dom za djecu i mlade koji su, iz bilo kojeg razloga, morali biti odvojeni od svojih obitelji. Nastojimo stvoriti mjesto u kojem će se osjećati kao kod kuće, mjesto u kojem će u punom smislu osjetiti toplinu doma, a Vaillant nam je upravo u tome pomogao - .

Vaillant 2
Mario Opačak, član upravnog odbora Vaillanta i Višnja Tuškan-Krupić, nacionalna direktorica SOS Dječjeg sela Hrvatska


Od osnutka tvrtke 1874. godine, Vaillant Group pridaje važnost podupiranju društvenih projekata, a svojom strategijom održivosti definira široku skupinu kriterija za društveni angažman. Rezultat toga je pokretanje projekta pod nazivom "Jer svako dijete treba topli dom" koje simbolizira dugoročno partnerstvo između koncerna Vaillant Group i SOS dječjih sela diljem svijeta što Vaillant čini njihovim ekskluzivnim partnerom u osiguravanju energetski i ekološki učinkovitih sustava grijanja. U Hrvatskoj ova donacija označava početak suradnje Vaillanta sa SOS Dječjim selom Lekenik i Ladimirevci, a u sljedećoj godini planira se suradnja i sa SOS Dječjem selom u Makedoniji koju također pokriva tvrtka Vaillant Hrvatska.

Vaillant 3

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location