Username *
Password *
Remember Me

Kad poželimo super miš koji zadovoljava ne samo tehničke, već i nezaobilazne estetske zahtjeve, kad nam zatreba neka super lagana bežična tipkovnica s kojom možemo raditi ili zabavljati se udobno zavaljeni na kauč, vrlo je vjerojatno da ćemo se u omiljenim techno dućanima zaustaviti kod Logitecha.

Bluetooth Multi-Device Keyboard K480 11 cr

Isto tako, kad nam trebaju dobri zvučnici koji će od laptopa napraviti mini surround (naravno, bežični!) opet ćemo provjeriti što nude upravo oni - donosimo prave jesenske gadget poslastice koje su lagane, lijepe, moćne i zadovoljavaju kriterije koje postavljamo sve više! Naš omiljen gadget u ovoj temi definitivno je lagana & bežična tipkovnica K830 koja ima i žlijeb za mobitel, odnosno tablet, koje na taj način možemo koristiti kao ekran. Pošto su mobiteli sve veći, ovo je još jedna dobra ideja kako ih iskoristiti. Iza tih serijskih brojeva i slova kriju se sasvim izvrsne novotarije koje će obogatiti naš IT lifestyle!

Bluetooth Multi-Device Keyboard K480 3 cr

K830 tipkovnica
Logitech K830 je punjiva tipkovnica koja ima tipke s pozadinskim osvjetljenjem, integrirani touchpad i napredne mogućnosti bežičnog povezivanja kako biste lakše mogli pisati ili upravljati TV-om sa svog kauča ili kreveta, čak i u mraku.

Logitech X300Logitech X300 prijenosni bežični stereo zvučnik pruža širok spektar zvuka te posjeduje specijalno pozicionirane zvučničke jedinice kako biste dobili zvuk bogatog raspona s preciznim basovima srednje i visoke frekvencije. Pomoću ovih zvučnika reproducirat ćete glazbu ili zabavni sadržaji na način da zvučnik povežete s uređajima koji podržavaju Bluetooth povezivanje, i to na udaljenosti od 10 metara, za kompletni užitak u slušanju.

 

 

LogitechM325 CTG Exhuberance
M325 miš Color Collection

Od dvobojnih do privlačnih grafika, u novoj Logitech Color Collection se nalaze neki od najpopularnijih miševa kao što je Logitech bežični miš M325 koji predstavlja savršenu kombinaciju preciznosti i udobnosti, a dizajniran je specijalno za precizno listanje stranica na Internetu.

Logitech M280 Blue CTG
Miš M280

Logitech bežični miš M280 je kompatibilan sa svim velikim operativnim sustavima, te ima integrirani senzor za precizno praćenje i kontrolu upravljanja. Zahvaljujući svom sustavu miš M280 štedi energiju tako da se automatski “gasi” kada se prestane koristiti čime ćete povećati vrijeme između promjene baterija.

 

Logitech Z213 FOB 72 dpi

Z213 multimedijalni zvučnici
Osim svoje kompaktnosti, Logitech multimedijalni zvučnički sustav Z213 je dizajniran za rad s širokim rasponom audio uređaja, uključujući Windows i Mac OS računala, tablete, pametne telefone i MP3 playere. Zvučnički sustav ima subwoofer od četiri zvučničke jedinice te pruža bas koji vam omogućuje da osjetite ritam omiljene glazbe, filmove i igre, te dugme u stražnjem dijelu subwoofera koje omogućava lako podešavanje razine basa.

 

Logitech G910 TOP 72 dpi cr

G910 Orion Spark tipkovnica - za gejmerice i gejmere!
Orion Spark predstavlja ekskluzivne Romer-G mehaničke prekidače koji se ne mogu naći na nekim drugim mehaničkim tipkovnicama. Osim aktiviranje točke na udaljenosti od 1.5 mm, Romer-G prekidači registriraju dodir tipke do 25 posto brže od ostalih mehaničkih tipkovnica. Zbog poboljšane izdržljivosti od 70 milijuna dodira tipki, što je i do 40 posto više od drugih tipkovnica na tržištu, ova tipkovnica će još bolje izdržati trošenje pri intenzivnom igranju.

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location