Username *
Password *
Remember Me

Jeste li ikad poželjeli jednostavan, odlazak "po mjeri" na primjer na aerodrom u Frankfurt, više udobnosti, dobili ideju kako otkriti sakrivena mjesta svoje ili susjednih zemalja, i to sve da vas i vašu ekipu netko vozi u udobnom kombiju… GoOpti, slovenska inovativna tvrtka nudi upravo te opcije, putovanje koje si sami složite, kad vam je god komplicirano uzimati autobus!

go opti cesta mosta


- GoOpti odnedavno posluje i u Hrvatskoj! Otvorili smo prvu poslovnu jedinicu u Zagrebu, koja putnicima nudi ugodne prijevoze od i do Zagreba, Splita, Zadra i Plitvičkih jezera -  objavila je slovenska tvrtka GoOpti, koja je nedavno ušla u finale za prestižnu međunarodnu nagradu u londonski Cloud Innovation World Cup, gdje se svake godine prijavljuju projekti i napredna rješenja. - Sve je počelo jednim kombijem. A danas su u jednom danu prevezli čak 1054 putnika - ponosno najavljuje tvrtka i obećava najvišu kvalitetu po najpovoljnijim cijenama.

goopti


Danas se sve čini lako, ali početak nije bio jednostavan. Naime, vlasnici putničke agencije Uniglobe TM Travel, čiji je i GoOpti, koja je specializirana za poslovna putovanja, u svom su radu tražili načine za smanjenje troškova putovanja. Zbog niskih cijena zračnih prijevoza Volotea, EasyJet i Ryanair, a i zbog loših i neprilagođenih voznih redova javnih prijevoza do svih tih zračnih luka, došli su na ideju - GoOpti. I počeli jednim kombijem.

Danas ih imaju čak  40, a među njima je i jedan autobus. Iako danas ljudi i dalje vole putovati, kućni budžet se smanjio, pa se ova formula isplatila. Gledaju na cijene ne samo smještaja, već i jako dobro znaju naći prijevoz po optimalnoj cijeni!

GoOpti ima i last minute cijene, kao i first minute, a sve možete pogledati na njihovoj web stranici. Prijevoz je još jeftiniji, ako ga naruči više osoba u isto vrijeme i ako su putnici prilagodljivi za vrijeme polaska. U budućnosti planiraju širiti poslovanje u drugim krajevima u Hrvatskoj a u planu je i Italija. Sa slovenskim SAVA Hotelima otvorili su i redovnu liniju iz Ljubljane, Maribora i Celja do prekmurskih toplica. Naravno nude se i direktni prijevozi do Munchena, Beča, Ljubljane, Milana, Zagreba i Splita.

 

IMG 20140901 114704

IMG 20140902 120453

IMG 20140901 115944

IMG 20140901 111055

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.