Username *
Password *
Remember Me

Na sajmu tehnologije IFA koji se ovih dana održava u Berlinu, novitete najavljuje i Samsung: među njima su tablet Galaxy Tab Active, i smartphone Galaxy Alpha. - Robustan i snažan, Galaxy Tab Active namijenjen je poslovnim korisnicima i donosi vrhunske poslovne performanse i pojačanu sigurnost, dok Galaxy Alpha predstavlja spoj modernog stila i funkcionalnosti, združujući sofisticirani metalni okvir i tanki, lagani dizajn s jednako snažnim hardverom - objavila je tvrtka.

02 Galaxy Alpha
Stylish Galaxy Alpha - 4,7 inch zaslon

- Samsung razumije da poslovni korisnici imaju visoke zahtjevne koje treba ispuniti kako bi se omogućio razvoj poslovanja - izjavio je JK Shin, predsjednik uprave i voditelj odjela IT i mobilnih komunikacija tvrtke Samsung Electronics i dodao - kao vodeći svjetski proizvođač u industriji mobilnih tehnologija, Samsung osigurava rješenja namijenjena poslovnim korisnicima koja se odlikuju inovativnošću i tehnološkim sposobnostima jedinstvenim na tržištu.

03 Samsung Galaxy Tab Active cr
Galaxy Tab Active / 8 inch zaslon

Kako bi ustvrdio što poslovni korisnici zahtijevaju od mobilnog uređaja te što im je potrebno kako bi bili maksimalno učinkoviti, Samsung je organizirao niz savjetodavnih radionica na kojima su sudjelovali predstavnici 500 najvećih svjetskih kompanija prema uglednom časopisu Fortune. Radionicama su prisustvovale tvrtke koje posluju u različitim granama industrije, kao što je trgovina, logistika i transport, pruživši vrijedne informacije koje su uzete u obzir prilikom razvoja tableta Galaxy Tab Active. Združivanjem rezultata istraživanja i iskustva Samsunga dovelo je do stvaranja Galaxy Tab Active, prvog tableta inspiriranog poslovnim korisnicima i osmišljenog za povećanje poslovne učinkovitosti.

04 Samsung Galaxy Tab Active
Samsung Galaxy Tab Active

Samsung Galaxy Tab Active na internet je moguće povezati pomoću WiFi, odnosno WiFi i LTE veze. Zaštitno kućište, titansko zelene boje, osigurava otpornost na oštećenja uzrokovana padom s visine do 1,20 metara te na prašinu i vlagu, sukladno IP67 certifikatu. Za još lakši unos teksta i upravljanje uređajem, Galaxy Tab Active nudi i C-Pen olovku. Osnovni kapacitet za pohranu podataka je 16 gigabajta, s mogućnošću proširenja MicroSD karticama, kapaciteta do 64 gigabajta.

07 Galaxy Alpha zlatna
Samsung Galaxy Alpha

Galaxy Alpha korisnicima donosi snažan hardver i značajke koje se i očekuju od perjanice Galaxy mobilnog uređaja. Za izuzetan prikaz informacija nudi 4,7-inčni Super AMOLED zaslon HD razlučivosti. Napredna kamera omogućava snimanje izuzetnih fotografija u različitim uvjetima osvjetljenja. Također, Galaxy Alpha preuzima inovativne i popularne značajke aktualnog Galaxy S5 modela, kao što su Ultra-Power Saving način rada, S Health aplikacija za aktivan život, čitač otiska prsta, mogućnost sigurne pohrane fotografija i drugih sadržaja u privatni spremnik (Private Mode) kao i povezivanja sa Samsung Gear Fit, Gear Live i Gear 2 nosivim uređajima. Galaxy Alpha će biti dostupan polovicom rujna, u crnoj, bijeloj, zlatnoj, srebrnoj i plavoj boji.

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.