Username *
Password *
Remember Me

- LG Electronics (LG) će, uz dizajnersku podršku tvrtke Swarovski, prestižnog austrijskog branda nakita i vodećeg u svijetu proizvođača kristala visoke kvalitete, predstaviti jedinstveni zakrivljeni OLED televizor na sajmu IFA u Berlinu - objavila je danas poznata tvrtka. - Uz moderno postolje posuto svjetlucavim kristalima i briljantne, precizne boje karakteristične za OLED, ovaj napredni televizor, debljine svega 4 mm i težine tek 16 kg, uistinu odiše elegancijom. Ergonomski zakrivljen zaslon na postolju Crystal Stand izgleda kao da lebdi u zraku, a dojam pojačava oko 460 ručno postavljenih kristala Aurora Borealis u trima dimenzijama (SS8, 10 i 12) - .

 LG S OLED TV 1

- LG-ev OLED televizor nudi nenadmašnu vizualnu preciznost zahvaljujući tvrtkinom naprednom sustavu zatamnjenja piksela (pixsel-dimming) i prednostima OLED tehnologije. Korisnici će tako uz ovaj televizor koji objedinjava nabolje od tehnologije i dizajna uživati u nevjerojatnoj realističnosti oštrih i prirodnih boja i beskonačnom omjeru kontrasta - objavljeno je. - Uzbuđeni smo što posjetiteljima sajma IFA možemo pokazati ovaj jedinstveni televizor, kao rezultat naše suradnje s dizajnerima iz tvrtke Swarovski - izjavio je Hyun-hwoi Ha, predsjednik Uprave kompanije LG Home Entertainment. - Simboli luksuza i profinjenosti, Swarovski kristali i LG-ev primium OLED televizor, savršeno se nadopunjuju - . Ovo limitirano izdanje televizora bit će izloženo na sajmu IFA 2014 u dvorani 11.2 u Messe Berlin od 5. do 10. rujna, a europskim će potrošačima biti dostupno u 4. kvartalu ove godine.

 

samsung galaxy gear s strap swarovski official

Swarovski surađuje s brojnim tehnološkim brendovima, a među njima je i Samsung. Jedna od ljepših kreacija je ova Galaxy USB narukvica.

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location