Username *
Password *
Remember Me

Događanje koje po prvi puta u Hrvatskoj ujedinjuje inovacije, zelene tehnologije, edukacije i glazbu, Green On festival, održat će se ovaj vikend u Zadru. Najzanimljiviji dio je Inovation Expo koji započinje u 17:00 sati a završava u 22:00 na Trgu 5 bunara, u subotu, gdje će javnosti biti predstavljeni Loox - električni autobomil Dok-Inga, studentska formula FSB racing teama, inovativni sustavi Membrain koncepta - pametne samoodržive studentske kuće, HHO generator Genijator tima - jedinog uređaja na svijetu koji radi stabilnu elektrolizu vode, Sportme.hr jedinstvenog programskog sustava za sportaše te najbolji projekti izabrani iz natječaja inovacija GreenOn Inovation Expoa.

 

MOVEMENT-project-web

 

Pobjednik GreenOn Innovation Expoa dobit će novčanu nagradu u iznosu od 20.000 kuna i pomoć pri razvoju proizvoda od Zadarske razvojne agencije i poduzetničkog inkubatora. Proglašenje pobjednika GreenOn Innovation Expoa održat će se u nedjelju u 19.00 na Trgu 5 bunara.  

Uz izrazito visoku produkciju na 170 m2 pozornici na Jazinama u nedjelju 10.kolovoza od 21 sat nastupit će britanska Drum N' Bass atrakcija Pendulum, majstori break beata - The Freestylers, te domaće house snage Drop Dopers, Matroda i Frankie Goes Deep.

Ulaznice je moguće nabaviti online putem Ticketshopa i na njihovim prodajnim mjestima po cijenama: Ex YU 129 kn/17 €,  general admission 175 kn/23 €, te Vip ulaznice koje se prodaju po cijeni 300 kn/40 €.

 

 

 

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.