Username *
Password *
Remember Me

- Ništa nije izvan dosega veličanstvenog i lako uporabljivog Cyber-shota H400 - objavio je Sony - njegov ogromni 63x zoom (ekvivalent žarišnoj duljini 24.5-1550mm u formatu 35mm) proteže se od širokokutnog do super-telefoto, prilagođavajući se bilo kojoj zamislivoj situaciji. Zabilježite scene iz okoline i obiteljske grupne fotografije sa svima u kadru. Ili promatraj divlje životinje i ptice sa sigurne udaljenosti bez uznemiravanja njihovih staništa - .

 

DSCH400 LIFESTYLE EXPJUL2015 DSC5851

 

Optički SteadyShot smanjuje rizik od mutnih, zrnatih fotografija, čak i na visoko zumiranim postavkama ili kad držite kameru na dužini ispruženih ruku. X-Series litij-ionska baterija velikog kapaciteta osigurava snagu za 300 snimki između punjena, radi čega ne morate razmišljati o tome da će aparat usred dana ostati bez energije. Jednostavan je za uporabu, izgledom podsjeća na DSLR fotoaparat, a dodatna pogodnost je elektronički objektiv koji pomaže fotografirati pejzaž, čak i kada se fotografira na otvorenom prostoru uz blještavilo sunca. Napredna bljeskalica osigurava osjetljivost objektiva, učinkovito širi raspon bljeskalice tako da udaljeniji predmeti izgledaju bliže. Pogodan je za slikanje unutar zatvorenog prostora ili u tamnijim prostorima, kad ugrađena bljeskalica nije dovoljna.

 

DSCH400 TOP RIGHT

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.