Username *
Password *
Remember Me

Konceptualni bicikl, koji se može normalno voziti po gradu, projekt je tvrtke Lucid Design: urbani ljubimac bijele boje na dva kotača lako je nositi, sastavljen je od 21 djela koji se lako spajaju, bez dodatnog alata. Projekt Bike in a bag osvojio je početkom ovog mjeseca nagradu Red Dot nagradu za dizajn.

 

Kit-Bike-by-Lucid-Design dezeen 468 4

 

- Konvencionalni su bicikli komplicirani, jednostavno ih je koristiti samo kad je riječ o vožnji. No kad govorimo o spajanju, prenašanju i održavanju, stvari nisu tako praktične - izjavio je Amit Mirchandani, kreativni direktor Lucid Designa za online magazin Dezeen. - The Kit Bike je dizajniran kako bi pojednostavio nošenje i prenašanje bicikla, kad ga na primjer želite ponijeti na put, ili ga rastaviti tijekom tjedna… - . U principu se ovaj bicikl može slagati svaki dan, jer je lagan, napravljen od 21 aluminijskog djela koji se jednostavno mogu zakvačiti jedan na drugi pa na treći... Bijele je, univerzalne ne-boje, a rastavljen stane u okruglu plosnatu kožnu torbu. - Ovakvi će bicikli postati uskoro naša sadašnjost, iako djeluju kao da su iz budućnosti - uvjeren je Mirchandani.

 

Kit-Bike-by-Lucid-Design dezeen 6Kit-Bike-by-Lucid-Design dezeen 5Kit-Bike-by-Lucid-Design dezeen 468 0Kit-Bike-by-Lucid-Design dezeen 468 1Kit-Bike-by-Lucid-Design dezeen 468 2Kit-Bike-by-Lucid-Design dezeen 468 3

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location