Username *
Password *
Remember Me

INFO
Xperia active, Xperia ray, Xperia mini pro i Mix Walkman dobili su priznanje za inovativni dizajn i visokokvalitetnu funkcionalnost. Xperia active smartphone dobio je najveće priznanje, zlatnu medalju!

Sony Ericsson je dobio četiri iF Design Award, nagrade za dizajn proizvoda u kategoriji telekomunikacija.
Xperia™ active smartphone dobio je najviše priznanje, zlatnu medalju. iF Design Award žiri ocjenjivao je proizvode po raznim kriterijima koji uključuju kvalitetu dizajna i završne obrade, izbor materijala, utjecaj na okoliš te funkcionalnost. Svečana ceremonija dodjele nagrada održana je 9. veljače u Munchenu u Njemačkoj.

ZLATNA medalja za Xperia active
iF Design Award zlatna medalja za proizvod priznanje je za najbolji dizajn u telekomunikacijskoj industriji. Xperia active ističe se zaslonom osjetljivim na dodir koji je istovremeno otporan na ogrebotine i vlagu pa se može koristiti i kad su prsti mokri, a sadrži tehnologiju koja omogućava da zaslon ostane vidljiv i na jakom suncu.

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.