Username *
Password *
Remember Me

Nije ni mali, nije niti veliki, on je srednje veličine, ali radi mnogo toga, ujedno nam daje ono vrlo važno - mobilnost: tableti su i kod nas sve prodavaniji, dok u svjetskim razmjerima ta je tehnološka stvarčica promijenila način poslovanja. Naime, brojni su poslodavci shvatili da je čovjek i na terenu produktivan, ponekad čak i više, što, s jedne strane, štedi vrijeme i novac, a s druge strane pruža onaj privid slobode (od posla) kad napustimo ured. Tableti polako ali sigurno mijenjaju i trendove cjelodnevnog sjedenja u uredu, a tome pomaže i wireless usluga koja je vani u gradovima sve popularnija, a i kod nas sve više lokacija pruža besplatnu uslugu spajanja na Internet.

 

sophiabiseri2


Promjena okoline uvijek je zdrava za dobru ideju, pa se brojni poslovi iz kreativnih industrija sada sve više oslanjaju i na rad na tabletu. Dok laptop ipak sputava (dobar laptop za posao uglavnom je većih dimenzija) tablet je ona srednja varijanta na kojoj ne možemo baš sve, ali brojne nove aplikacije, kao i programi koje te male mašine sve lakše vrte, našim poslovima sve su bolji partneri. Sjediti u parku i raditi na tabletu nije loša varijanta, zar ne?

 

Tablet Group test 206PCA 206 Photoshoot-212

Foto: pcadvisor


Među korisnim aplikacijama koje će olakšati odrađivanje solo, ali i grupnih zadataka, su Pop i Genius Scan. Pop dopušta kombiniranje kamere, crtanja, ubacivanja i kombiniranja dokumenata, što je idealno za brainstorming, sastanke, kolegije i planiranje zadataka, a Genius Scan nudi brzo skeniranje dokumenata nakon čega ih pretvara u .JPG ili PDF s više stranica. Naravno cijeli se novonastali dokument može mijenjati po želji, procesuirati i unaprijediti. Ove i slične aplikacije štede vrijeme i papir, nema potrebe za printanjem baš svih elemenata.

 

samsung galaxy tab 3 cr


Naravno, ured je baza, no u posljednjih godinu dana, od kad bilježi rekordne prodaje, a tome u prilog idu i brojni tableti koji se mogu nabaviti po cijenama nižim od novog smartphonea, tablet kreativcima daje više slobode, barem što se tiče radnog prostora koji uistinu može povoljno utjecati na odrađivanje zadataka. Jasno je to i proizvođačima tableta, pa je za očekivati da će biti sve kvalitetnije spremni za ispunjavanje naših poslovnih, ali i privatnih želja.

Druga je stvar što posao na taj način posvuda nosimo sa sobom. Zato postoje i brojne zabavne aplikacije i igre, tako da smo od opuštanja udaljeni samo jedan klik.

 

 

131022153616-microsoft-surface-2-tablet-horizontal-gallery

 

 

CLUC11

 

 

Komentari (2)

nemam tablet, ali voljela bih ga imati,, upravo zbog njegove mobilnosti, praktičnosti i korisnih aplikacija

  Attachment
 

Definitivno je u planu, ali ja ću appleov, kada skupim malo bogatstvo!

  Attachment
 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.