Username *
Password *
Remember Me

LG je ovih dana u Hrvatskoj predstavio novi pametni telefon G3 - nasljednika uspješnice LG G2, te tablet LG G Pad 7.0. Smartphone LG G3 ima kameru od 13 MP, te prednju od 2.1 MP. - Prednja kamera razlučivosti 2.1 MP ima veći senzor slike i veći otvor blende za veću propusnost svjetlosti te time i bolje selfije. Snimanje selfija moguće je i gestama, korisnik jednostavno treba stisnuti šaku, G3 će prepoznati gestu i automatski započeti odbrojavanje u trajanju od 3 sekunde. Stražnja kamera od 13 MP uz lasersko automatsko izoštravanje i naprednu tehnologiju OIS+, čak i u lošim svjetlosnim uvjetima snima oštre fotografije u tek djeliću vremena potrebnog uobičajenim kamerama na telefonima, a fotografiranje će aktivirati i tapkanje zaslona - objavila je tvrtka LG. 

LG G3 Kenneth Ji i Mario Medved cr
Kenneth Ji & Mario Medved isprobali su prednosti novog super-telefona


LG G3 je osnažen je svim najboljim od dostupne tehnologije te pruža dosad najambicioznije korisničko iskustvo, dok novi LG G Pad 7.0 predstavlja čvorište zabave u pokretu pružajući istovremeno mobilnost i snagu. - U skladu s konceptom Simple is the New Smart, LG G3 i LG G Pad 7.0 rezultat su istraživanja potrošača temeljenog na LG-evoj filozofiji razvoja proizvoda Učimo od vas. Tako ovi uređaji nude najbolje od onog što tehnologija trenutno može ponuditi u kombinaciji s pojednostavljenim korisničkim iskustvom. Ovo potvrđuje i činjenica da je naša perjanica G3 oduševila rane recenzente diljem svijeta te ostvarila iznimne prodajne rezultate u Južnoj Koreji. U svakom slučaju, čast mi je što imamo priliku najnovije predstavnike serije uređaja G ovako brzo nakon svjetske premijere predstaviti i u Hrvatskoj - izjavio je Mario Medved, direktor LG-a Hrvatska.

LG G3 1 cr

Među brojnim inovacijama predstavljenima na supertelefonu LG G3 ističe se Quad HD zaslon gustoće 538 ppi s razlučivošću od 2.560x1.440, četiri puta većom od HD-a i gotovo dvostruko većom od one Full HD-a. Kako ovaj zaslon zauzima čak 76,4 posto prednje površine, LG G3 je usprkos dijagonali zaslona od 5,5 inča jednostavno držati u jednoj ruci, kao da je riječ o nekom manjem pametnom telefonu. Udobnost korištenja dodatno naglašavaju i sam oblik uređaja nazvan Floating Arc te tanki okviri. Tu su i lagano, elegantno metalik kućište s mat završnom obradom na kojem ne ostaju otisci prstiju te redizajnirana inovativna stražnja tipka Rear Key

Ugrađeni zvučnici od 1 W uz Boost AMP osiguravaju uživanje u videozapisima i glazbi s bogatijim zvukom te jasnijim tonovima. Baterija uređaja G3 je odvojiva, kapaciteta 3.000 mAh s naprednom optimizacijom kako bi se dodatno maksimizirala njena učinkovitost. Također, zamjenom metala u katodi baterije grafitom, LG-evi inženjeri uspjeli su povećati životni vijek baterije.

 

LG G Pad QPair 2.0 cr

 

 

Komentari (1)

Danas se ne gleda mobitel i njegova konfiguracija jel dobra, jačina mobitela i jezgra, već jel može okinut dobar selfie. Ajoj XD

  Attachment
 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.