Username *
Password *
Remember Me

Mobiteli su sve veći, a s njihovom se veličinom, izgleda, povećava i naša želja dijeljenja sadržaja iz života: društvene mreže i općenito komunikacija baziraju se na shaeranju svakodnevnih detalja, pa je start-up projekt Ca7ch ponudio malu prenosivu bežičnu kameru Lightbox koju možemo nositi gdje god poželimo. Na primjer, kao ovratniku ili čak na kapi!

 

CAM


Ca7ch
Lightbox može naravno služiti i za live-stream, što će reći da u realnom vremenu možemo s ekipom dijeliti sva naša iskustva! Ovo je jednostavnija varijanta koja može olakšati snimanje fotografija i videa koji se direktno prenose na naš smartphone i idu dalje, u krcati virtualni svijet. Kamera ima jedan gumb čija se aktivnost može podesiti putem telefona, baš kao i opcija samo za spremanje ili i automatsko objavljivanje na internetu. Kamera ima 8 GB interne memorije, što znači da možemo snimati i spremati direktno na kameru, bez instant prebacivanja na smartphone ili Internet. Kad se kamera nađe u slobodnoj prodaji, uz nju će biti dostupne i aplikacije za Android i iOS operativne sisteme.

CAM 2

 

CAM 3

 

Komentari (1)

E., al sad stvarno pretjerujemo ahhahaha

  Attachment
 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.