Username *
Password *
Remember Me

- Iako je keratin vrlo otporan, jako je osjetljiv na toplinu i previsoke temperature tijekom sušenja i oblikovanja mogu ga oštetiti. Zbog toga proizvodi iz linije Bosch KeratinAdvance, sušila i glačala, rade na znanstveno preporučenim temperaturama koje pružaju trajnu zaštitu keratinskoj strukturi kose i kutikuli - objavila je kuća Bosch.

134777 Keratin Titel cr

 

- Osim ove optimalne temperature, sušilo za kosu KeratinAdvance ima i kontrolirani protok zraka i kontinuiranu dvostruku ionizaciju kako bi kosa bila iznimno meka i sjajna. Za one koji se žure, sušilo nudi i praktičnu turbo funkciju koja začas osuši kosu. Glačalo za kosu kojim se kosa može i ravnati i kovrčati osim kontinuirane ionizacije ima i fleksibilne pločice. Te su pločice pomične i anodizirane, koje omogućavaju ravnomjerno raspoređivanje topline te jamče ravnanje kose bez njezinog oštećivanja - .

Najvažniju osnovu kose čini bjelančevina keratin, koja joj daje njezinu izvanrednu stabilnost. Keratin se sastoji od aminokiselina koje se spajaju u posebnu strukturu dvostruke spirale. Što je više takvih struktura u kosi to je ona jača, elastičnija, a time i zdravija. Vanjski dio vlasi kose zove se kutikula - sloj sićušnih stanica koje se preklapaju i koje kosi daju čvrstoću i sjaj.

 

KeratinAdvance Haartrockner

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.