Username *
Password *
Remember Me

Tehnologija zvučnika očekivano ide naprijed, no kad je riječ o dizajnu, autori nerijetko ostvaruju vintage san, te se okreću stilskom potpisu koji nas vraća i neka minula vremena, kao što su na primjer šezdesete ili čak vrijeme Bauhausa. Logitech je ovoga puta spojio prošlost i budućnost - predstavljaju nove prijenosne zvučnike X300 s izvrsnim karakteristikama, no minimalističkog retro izgleda.

Custom format X300 BTY2 Red

- Osmislili smo ovaj stereo zvučnik s zvučničkim jedinicama koje su postavljene u smjeru prema gore i prema vani, pružajući izvanredan zvuk koji uživanje u zabavi podiže na višu razinu. Zvučnik je jednostavan za povezivanje i kontrolu pri čemu možete podešavati glasnoću ili operirati telefonskim pozivima bez gubitka ritma. Ima ugrađenu litijsku bateriju te može raditi u kontinuitetu od pet sati. Pomoću ovih zvučnika reproducirat ćete glazbu ili zabavni sadržaji na način da zvučnik povežete s uređajima koji podržavaju Bluetooth povezivanje, i to na udaljenosti od 10 metara, za kompletni užitak u slušanju. Za dodatno punjenje koristite mikro USB kabel. S Logitech X300 prijenosnim bežičnim stereo zvučnikom imat ćete kvalitetu zvuka kino dvorana gdje god se nalazili - objasnio je Jeffery Cheung, produktni menadžer za bežične zvučnike u Logitechu.

 

Logitech X300 prijenosni bežični stereo zvučnik se očekuje u Europi u kolovozu 2014. godine po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 519 kuna.

 

Custom format X300 BTY4 BlueCustom format X300 BTY6 Black crCustom format X300 FAMILY cr