Username *
Password *
Remember Me

Tehnologija zvučnika očekivano ide naprijed, no kad je riječ o dizajnu, autori nerijetko ostvaruju vintage san, te se okreću stilskom potpisu koji nas vraća i neka minula vremena, kao što su na primjer šezdesete ili čak vrijeme Bauhausa. Logitech je ovoga puta spojio prošlost i budućnost - predstavljaju nove prijenosne zvučnike X300 s izvrsnim karakteristikama, no minimalističkog retro izgleda.

Custom format X300 BTY2 Red

- Osmislili smo ovaj stereo zvučnik s zvučničkim jedinicama koje su postavljene u smjeru prema gore i prema vani, pružajući izvanredan zvuk koji uživanje u zabavi podiže na višu razinu. Zvučnik je jednostavan za povezivanje i kontrolu pri čemu možete podešavati glasnoću ili operirati telefonskim pozivima bez gubitka ritma. Ima ugrađenu litijsku bateriju te može raditi u kontinuitetu od pet sati. Pomoću ovih zvučnika reproducirat ćete glazbu ili zabavni sadržaji na način da zvučnik povežete s uređajima koji podržavaju Bluetooth povezivanje, i to na udaljenosti od 10 metara, za kompletni užitak u slušanju. Za dodatno punjenje koristite mikro USB kabel. S Logitech X300 prijenosnim bežičnim stereo zvučnikom imat ćete kvalitetu zvuka kino dvorana gdje god se nalazili - objasnio je Jeffery Cheung, produktni menadžer za bežične zvučnike u Logitechu.

 

Logitech X300 prijenosni bežični stereo zvučnik se očekuje u Europi u kolovozu 2014. godine po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 519 kuna.

 

Custom format X300 BTY4 BlueCustom format X300 BTY6 Black crCustom format X300 FAMILY cr

 

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location