Username *
Password *
Remember Me

- Tele2 je na svoje police stavio nove pakete kojima će biti teško odoljeti jer su iznimno cjenovno povoljni, sadrže atraktivne mobilne telefone i kreirani su imajući na umu sve potrebe korisnika, pa u njima svatko može pronaći upravo ono što mu treba. Svim novim privatnim i poslovnim korisnicima Tele2 novi paketi dostupni su prva tri mjeseca samo za 1 kunu – objavila je kompanija danas.

Bagatela, Čudo i Vrh nazivi su novih Tele2 paketa za sve nove i postojeće pretplatnike. Za svega 79 kuna mjesečno Bagatela uz LG L4II u ovom paketu uključuje 150 minuta razgovora prema svim mrežama, 150 SMS-ova, te 250MB podatkovnog prometa.

 

samsung-galaxy-grand-neo

 

 

Paket Čudo za 139 kuna mjesečno, namijenjen nešto zahtjevnijim korisnicima  možete dobiti uz  izuzetno atraktivne uređaje Samsung Galaxy Grand Neo ili Nokia Lumia 625. Unutar ovog paketa korisnici dobivaju 250 minuta razgovora prema svim mrežama, 250 SMS poruka, te 500MB podatkovnog prometa.

Foto1

Monika Majstorović, Voditeljica odjela za privatne i poslovne pretplatnike i Vedrana Hercigonja Majetić, Direktorica odnosa s javnošću Tele2 najavile su novosti za korisnike

Vrh ponude na hrvatskom tržištu predstavlja upravo istoimeni paket Vrh koja za svega 199kuna mjesečno ispunjava potrebe najzahtjevnijih korisnika. Uz vrhunski LG G2 mobilni telefon korisnici imaju na raspolaganju 500 minuta razgovora prema svim mrežama, 500 SMS poruka, te 1GB podatkovnog prometa.

 

nokia-lumia-625-black-front-facing-nok-l625

 

 

- Tele2 je nedavno dobio veliko priznanje glasanjem hrvatskih korisnika - Best Buy award. Pakete koje od danas nudimo su apsolutno odlični, a promocija od 1 kuna za prva tri mjeseca je prva kao takva na hrvatskom tržištu mobilnih komunikacija, što ponovo dokazuje da Tele2 nastavlja s inovacijama i uvijek najboljom ponudom. Odlučni smo u ostvarivanju svojih ciljeva i vizije, a to su pristupačne komunikacijske usluge za sve -  izjavio je Adrian Garrett, komercijalni direktor Tele2 Hrvatska.

LG G2 cr

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.