Username *
Password *
Remember Me

Gameri znaju da dobar miš čini razliku - zato je Logitech lansirao novi model Proteus Core koji kombinira 12.000 DPI, izvrsnu prilagodljivost podlozi i balansiranje težine. Kao i ostali proizvodi i Logitechove G linije, Proteus Core odražava Logitechovu predanost znanstvenim postignućima koji igračima kasnije pomažu u pobjedama. - S najboljom senzorskom tehnologijom na svijetu, prikladnom podlogom, zatim mogućnosti prilagođavanja težine i balansa, te mehaničkim prekidačima, učinili smo ovaj miš superiornim - izjavio je Ehtisham Rabbani, generalni menadžer za gaming poslovanje iz Logitecha.

 

Custom format G502 BOB

 

Glavna karakteristika Proteus Core miša je ekskluzivna Logitechova G Delta Zero tehnologija, s najpreciznijim senzorom na svijetu. Kombinirajući veliki DPI raspon od 200 pa sve do 12.000 sa zero-senzorom ubrzanja i filtriranja, te nultim pixel zaokruživanjem, Proteus Core je dizajniran za pružanje visokih performansi u praćenje i brzini, a može pratiti kretanje od 760 centimetara u sekundi.

Proteus Core omogućuje kalibriranje senzora na igraćim podlogama s jedinstvenim reflektirajućim osobinama, te s mogućnostima konfiguriranja prema optimalnim performansama igrača. To znači da možete postići veću brzinu praćenja i minimalno izlijetanje neovisno o podlozi. I pri tome nije važno je li podloga tvrda ili mekana, svijetla ili tamna.

 

Custom format G502 BACK

Da bi se povećao fizički osjećaj i performanse, Proteus Core ima mogućnost prilagodbe svoje težinu i centar za balans pridodanim utezima od mase 3,6 grama (ukupno 5 utega po 3,6 grama). Za potpunu kontrolu nad svojom igrom možete koristiti Logitech Gaming Software  za prenamjenu bilo koje naredbe ili makro naredbe na jednom od 11 programibilnih tipki, zahvaljujući 32 - bitnom ARM procesoru.

Custom format G502 Profile Left cr


Dok većina igraćih miševi imaju monolitni ključ tj. ploču koja se može savijati ili uvijati, Proteus Core ima zasebne lijeve i desne tipke koje pružaju čvrstu i stabilnu platformu, što rezultira preciznijim, izdržljivijim i boljim klikovima. Kako bi se dodatno poboljšao dojam, brzina i preciznost, koristite mehaničke mikroprekidače ispod svake tipke. Uz to miš ima ekskluzivni dual - mode hyper - fast kotačić koji je dodatno poboljšan kako bi se povećala click- to-click preciznost i super brzo skrolanje na netu.


Logitech G502 Proteus Core prilagodljivi igraći miš se očekuje u Europi u travnju 2014. po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 599 kuna.

 

Custom format G502 SOB cr

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location