Username *
Password *
Remember Me

São Paulo bio je domaćin sinoćnjeg predstavljanja novog mobitela Samsung Galaxy S5 - ovaj pametni telefon s ekranom od 5,1 inča (Super AMOLED FHD 1920 x 1080 pix), inovativni je spoj hardweara i softweara

 

sam12

 

- Naši korisnici žele izvrsnu kameru, brzu povezanost, funkcionalan dizajn i jednostavnost korištenja u svakodnevnom životu, istaknuo je João Pedro Flecha de Lima, šef Samsunga u Brazilu. - Naravno tu su i funkcije koje pomažu na području zdravlja, fitnessa i wellnessa - . Naime, Samsung veliku važnost pridaje zdravstvenim funkcijama svojih korisnika, pa ima opcije mjerenja pulsa i slično. Radi se o 3.0 varijanti opcije S Health s kojom možete pratiti cjelokupno stanje vašeg zdravlja.

Kamera ima 16 mega pixela, a obrada i slanje fotografija na društvene mreže s novim je Samsungom Galaxy S5 još lakše i praktičnije. Ovaj pametni telefon ima i autofocus od samo 0.3 sekundi, a svjetlina se prilagođava ovisno o onoj u interijeru. Samsungova optika u stanju je fokusirati na objekt koji želite, te ima napredne funkcije fotografiranja poput boljeg foto-aparata. Snima HD video s 30 frameova u sekundi, te ima video stabilizator.

Tu je i opcija Download Booster (+ 4G) s kojom su skidanje aplikacija i podataka sada još brži. S5 ima 145g, bateriju od 2800mAh i procesor quad core na 2.5 GHz.

Foto: image.net

sam33

sam1sam2sam3sam4sam6sam13sam22sam66

 

Komentari (1)

  1. Gabrielle

wow baš je dobar

  Attachment
 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location