Username *
Password *
Remember Me

São Paulo bio je domaćin sinoćnjeg predstavljanja novog mobitela Samsung Galaxy S5 - ovaj pametni telefon s ekranom od 5,1 inča (Super AMOLED FHD 1920 x 1080 pix), inovativni je spoj hardweara i softweara

 

sam12

 

- Naši korisnici žele izvrsnu kameru, brzu povezanost, funkcionalan dizajn i jednostavnost korištenja u svakodnevnom životu, istaknuo je João Pedro Flecha de Lima, šef Samsunga u Brazilu. - Naravno tu su i funkcije koje pomažu na području zdravlja, fitnessa i wellnessa - . Naime, Samsung veliku važnost pridaje zdravstvenim funkcijama svojih korisnika, pa ima opcije mjerenja pulsa i slično. Radi se o 3.0 varijanti opcije S Health s kojom možete pratiti cjelokupno stanje vašeg zdravlja.

Kamera ima 16 mega pixela, a obrada i slanje fotografija na društvene mreže s novim je Samsungom Galaxy S5 još lakše i praktičnije. Ovaj pametni telefon ima i autofocus od samo 0.3 sekundi, a svjetlina se prilagođava ovisno o onoj u interijeru. Samsungova optika u stanju je fokusirati na objekt koji želite, te ima napredne funkcije fotografiranja poput boljeg foto-aparata. Snima HD video s 30 frameova u sekundi, te ima video stabilizator.

Tu je i opcija Download Booster (+ 4G) s kojom su skidanje aplikacija i podataka sada još brži. S5 ima 145g, bateriju od 2800mAh i procesor quad core na 2.5 GHz.

Foto: image.net

sam33

sam1sam2sam3sam4sam6sam13sam22sam66

 

Komentari (1)

This comment was minimized by the moderator on the site

wow baš je dobar

 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location