Username *
Password *
Remember Me

Tražite način na koji biste malo uredili svoj poslovni ili privatni tehno kutak i unijeli u omiljeni prostor malo osvježenja? Donosimo vam nekoliko Logitech prijedloga: multimedijske zvučnike, bežičnu solarnu tipkovnicu, te tipkovnicu koja može biti povezana sa svim vašim kućnim uređajima. Želite si isplanirati dan? Logitech Harmony Smart Keyboard radit će sve kako joj kažete, te upravljati ostalim uređajima u vašem domu, samo joj trebate narediti. A to i nije tako teško, zar ne?

 

LOGI PROLJECE

 

Logitech Harmony Smart Keyboard brine se o dobroj atmosferi i ležernim trenucima... i sluša sve naredbe!

 

Logitech-Harmony-Smart-Keyboard-for-Apple-TV-image-001

Užitak slušanja bit će veći uz zvučnike Logitech z200, Logitech z150 i Logitech z50. Zvučnici su modernog kompaktnog dizajna sa setom specifičnih karakteristika, te kristalnim stereo zvukom koji će u potpunosti stvoriti izvanredan akustičan doživljaj.

Logitech-Z50-3 cr

Logitech z200 multimedijski zvučnici imaju 10 W maksimalne snage te bogat zvuk dubokih basova. Modernog su dizajna te dostupni u crnoj i bijeloj boji. S po dvije 2.5-inčne driver jedinice po satelitu ovi zvučnici garantiraju ujednačen stereo i raskošan zvuk kojim će ispuniti prostor dobrom akustikom. Za reproduciranje audio sadržaja s drugih uređaj, bilo tableta i pametnih telefona, koristite 3.5 mm ulaz ili na isti ulaz priključite slušalice za slušanje audio sadržaja kad god to poželite. Podešavanje zvuka je izuzetno prilagodljivo pomoću integriranih kontrola za reguliranje jačine zvuka i snage koji su smješteni na prednjoj strani zvučnika, a basove prilagođavate na kontrolnom kotačiću s bočne strane zvučnika.

Logitech-Wireless-Solar-Keyboard-K760

Logitech bežična solarna tipkovnica K760 je moderna i kompaktna tipkovnica s ugrađenim solarnim ćelijama za besplatno punjenje. Zahvaljujući Bluetooth vezi, možete je upariti sa čak tri uređaja, smartphoneom, iPadom ili Mac računalom. Ima elegantan, minimalistički dizajn i specifične tipke za Macove. Jedinstvena Logitech solarna tipkovnica pruža vam udobno i mirno tipkanje, te nudi više brzine i preciznost ako se na primjer odlučite u svom vrtu pisati roman.

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.